Rasistista ilkivaltaa Vantaalla? Pizzatakseja ajelutettiin turhan päiten!

Itä-Vantaalla nähtiin tänä iltana varsin erikoinen näytelmä, kun lähiökerrostalon pihalle karautti lähes yhtaikaa kolme eri pizzataksia, joiden lähetit saivat turhaan soitella tilausten tekijää avaamaan alaovea.

Läheteille ei koskaan avattu ja pizzataksit saivat palata takaisin hukkaruokiensa kanssa.

-Tämä on kiusantekoa. Tällaista sattuu onneksi harvoin, mutta uskon tämän olevan jonkin humalaisen nuorisojoukon päähänpisto, kommentoi asiaa paikalla olleen pizzayrityksen edustaja Hymylle. Hän ei halua mainita yrityksen nimeä.

Lähetti uskoo kiusanteon taustalla olevan myös rasistisia piirteitä.

-Joskus aiemmin keväällä pilapuheluita tuli enemmänkin, ja silloin jo harkitsimme yhteyden ottamista poliisiin.

Poliisista kerrotaan, että virkavallalla on keinonsa myös niin kutsuttujen prepaid-liittymien haltijatietojen selvittämiseen. Kyseeseen voi tällaisissa tapauksissa tulla lievä petos.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: pizza, ilkivalta

Kommentit

Hahaa vitun pellet painukaa takaisin turkkiin karvaisine käsinenne.

rasismi siellä rasismi täällä. rasismi tuolla rasismi koko ajan päällä. RASISMIRASISMIRASISMIRASISMIRASISMIRASISMIRASISMIRASISMI

Rasisismismisiimimodtigj oigjhrtgodifgbozidf j… sekoan tähän RASISMIIN IHAN KOHTA!

Mihin prepaideja tarvitaan. katos kun suomessa satoja tuhansia ihmisiä joilla on luottotiedot mennyt niin prepaid on ainut mahdollisuus.

5 euron pre paidin voi heitää roskiin, ei sua voida pidättää millään, kun oot vielä soittanut tuntemattomana.

”Juuh, elävästi muistan kun pari tuhatta vuotta sitten soittelimme prepaid-liittymistämme pitsatakseille ja olimme piilossa, hauskaa oli.”

Et siis jaksanut lukea edes viestiäni, missä kirjoitin esimerkin muunkinlaisesta pelleilystä kun soittelusta, kyllähän se tosiasia on se, että pojat ja nykyään tytötkin ovat pelleilleet niinkauan kuin ihmiset ovat olleet olemassa. Mistä ihmeestä ketään voi muutenkaan tietää soittajien motiivia mikä voi olla aivan mikä hyvänsä eikä heistä muutenkaan tiedetä yhtään mitään eli senkus heitetään aina se rasistikortti koska se on maan tapa täällä Suomessa.

Luuletteko idiootit että poliisi rupeaa tekemään jotain signaalipaikannuksia jonkun turkkilaisen viiden euron salamilätyn takia? Ei ole kaikki intiaanit kanootissa…

”Ainahan tälläistä pelleilyä on ollut niin kauan kun ihmiset ovat olleet olemassa,”

Juuh, elävästi muistan kun pari tuhatta vuotta sitten soittelimme prepaid-liittymistämme pitsatakseille ja olimme piilossa, hauskaa oli.

Turza: komppaan!

Kyllä me soiteltiin penskana puhelinkioskista Kotipizzan autoja pizzoineen ties minne. Typerää, mutta sellasia pojat välillä on.

Oliko soitoista nyt rasistista vain se, että kuskit olivat tummaihoisia? Olisiko teko myös rasistinen, jos soittajatkin ilmenisivät olevan tummaihoisia?

Vai onko nyt tehty niin, että on opetettu maahamme vieraille tuleville, että kaikista mahdollisista vastoinkäymisistä voi syyttää rasismia? Mm. sateiset päivät ja se, kun ei lotossa voita.

TYPERÄÄ!

Ainahan tälläistä pelleilyä on ollut niin kauan kun ihmiset ovat olleet olemassa, lähinnä ärsyttää tämä rasistikortin vetäminen joka juttuun mukaan, tokihan sillä saa lisää klikkauksia juttuihinsa ei siinä mitään.

Muistaako ketään kun vedettiin lompakkoa siiman perässä, sehän vasta hauskaa olikin 🙂

Kyllä rikollinen kiinni jää AINA. Pitsahuijarit ensisijaisesti. Vantaan poliisi on ilmoittanut poliisiradiossa, että kaikki pitsahuijarit kyllä selvitetään. Poliisi saa vuoden ilmaiset frutti di maret.

Ei se nyt ihan noin mee. Poliisi ei tosiaankaan ylipäätänsä viitsi vaivautua, eikä sitä paitsi edes saisi laillista lupaa selvittää prepaid -liittymän omistajaa. Jos puhelin on vaikka jokin 5 vuotta vanha ja ostettu käytettynä, niin edes puhelimen IMEI -numerosta ei saa soittajaa selville. Ei kai kukaan joka tollaista häirintää haluaa tehdä, soita sillä puhelimella/liittymällä mitään muita puheluita noitten härösoittojen lisäksi. Ja jälkikäteen poliisi ei tosiaankaan rupee peilailemaan mistä tukiasemasta kolmiopistemittauksen avulla tule selvittämään mistä kerrostalosta puhelu on tullut. Sitä paitsi tämä paikannus vaatii puhelun seurantaa livenä.

Näitten syitten takia anonyymisti ostetut prepaidit on kyllä yksi poliisien suurimpia päänsärkyjä esim. rikollisliigojen kiinnisaamisessa.

Sitä varten kannattaakin se prepaid liittymä hylätä parin puhelun jälkeen! Eikä todellakaan soitella sillä omalle muijalle ruokalistoja… Ja sen takia kannattaakin antaa sille spurgulle se 10 euroa että se käy ostamassa sulle sen prepaidin ja annat sille spurgulle sen rahan peruukki ja turpa meikattuna!
Eikä todellakaan kannata soitella sieltä omasta kerrostaloasunnosta… Menee vaikka muutaman korttelin päähän ja antaa sitte palaa! Ja puhelin kans kiertoon kun on hupia saanu tarpeeksi…

Jos tosiaan ostat käteisellä kaupasta kännykän ja r-kioskilta prepaidliittymän etkä missään tilanteessa luovuta omia henkilötietojasi et ikinä jää kiinni. Eikä sillä liittymällä eikä kännykällä tietenkään kannata soittaa kotoaan eikä kenellekään tutulle.

Aivan, niistä pidetään juoksevaa numerolistaa. Kun prepaid myydään ja lyödään kassaan, siitä menee tunnistetieto, joka on helppo jäljittää aivan kuten bensavarkaatkin huoltis jäljittää. Kellonaika se ja se, ja tässä nauhalla näkyy ostaja..tankkaaja… jne.

Miksi prepaidit sallitaan lain mukaan. Vaikka sais henkiöllisyyden selville niin onhan se vaikeempaa. Mihin prepaideja tarvitaan

Olet tallentunut R-kioskin kameraan kun kävit ostamassa prepaidisi

Voi Jesse miten tyhmä sä oot. Nykyisillä signaaleillahan voidaan tehdä paikannuksia suurin piirtein kahden metrin päähän. Niin että jos nyt esmes pamahtaa siihen teidän kerrostalorapun kolmanteen kerrokseen, missä on kolme asuntoa, niin aika äkkiä se on selvitetty.

Juu ja toi kakkoskommenttihan on pässinlihaa tietenkin kanssa. Totta kai sä soittelet ja tekstailet muillekin sillä numerollas. Helppohan sitä on mennä kovistelemaan poliisina, että kuka soitti. Se on pakko kertoa, ellei kuule halua itse poseen.

TYHMÄ!

Jesse: katsovat kenelle soittelet samaisesta prepaid liittymästä. Kun soitat äidillesi niin soittavat hänelle ja kysyvät kuka kyseisestä numerosta on soitellut.

et silleen.

”Poliisista kerrotaan, että virkavallalla on keinonsa myös niin kutsuttujen prepaid-liittymien haltijatietojen selvittämiseen. Kyseeseen voi tällaisissa tapauksissa tulla lievä petos.”

Ja mitenköhän se prepaid liittymien haltijan tietojen hakeminen onnistuu, ellei prepaid liittymän omistaja ole ollut niin tyhmä että on rekisteröinyt liittymää omiin nimiin! Jos käy ostamassa kännykän kaupasta (ilman liittymää) ja sitten R-Kioskilta (käteisellä kaikki!) prepaid liittymän, niin poliisi ei voi mitenkään saada selville kuka puhuu puhelimessa! Ei vaikka saisi telekuuntelu luvan! Siitä vaan vähän villapaitaa mikin päälle niin ei äänestäkään saa selvää!

Oma kommentti