Rattijuoppo vaarassa teloa jalankulkijat Leppävirralla

Vappuaaton käännyttyä vapunpäivän puolelle ajeli nuori mieshenkilö Leppävirran keskustassa auton ulos tieltä. Rattijuopon uhreiksi oli jäädä jalankulkijoita, mutta onneksi mitään pahempaa ei sattunut.

Mies oli lähtenyt ajamaan poliisipartiota karkuun Savontieltä, josta reitti kulki Kievarinkadulle, sieltä osittain viheralueiden läpi Koulutielle, josta edelleen Oksmanintielle. Koko matkan poliisiauto ajoi perässä antaen pysähtymismerkkiä. Rattijuoppo ei pysähtynyt.

Auton vauhti oli ajoittain erittäin kova ja auto kaahasi osin vastaantulevien kaistalla. Oksmanintiellä kuljettaja lopulta menetti ajoneuvon hallinnan. Tämän seurauksena auto lensi ilmaan.

Poliisin mukaan tilanteessa on ollut lähellä jalankulkijoita, joiden vaarana on ollut jäädä auton alle. Näitä henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä virka-aikana Varkauden poliisiasemalle, puh. 0295415268.

Autoa kuljettanut mieshenkilö loukkaantui lievästi ja hänet toimitettiin tarkastukseen sairaalaan. Miehelle tehty puhalluskoe antoi tuloksen 1.82 promillea, joten häntä epäillään törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi myös törkeästä rattijuopumuksesta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, Rattijuoppo

Kommentit

Oma kommentti