Rattijuoppoudesta epäilty Johanna Tukiainen katosi maan alle!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaista epäillään rattijuoppoudesta, vahvisti Pohjois-Savon poliisi puolen päivän jälkeen Hymy-lehdelle.

Hymy kertoi ensimmäisenä lehtenä tänä aamuna, että Varkauden poliisi olisi puhalluttanut ravintolaillan jälkeen Tukiaista viime yönä. Tarkempia tietoja poliisi ei vielä asiasta ole antanut.

Tukiainen ei ole vastannut puhelimeensa, soittopyyntöihin eikä tekstiviesteihin, vaan neiti näyttää kadonneen maan alle.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/johanna-tukiaista-epaillaan-rattijuopumuksesta-poliisi-vahvisti-tiedon-hymylle

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/no-huh-huh-nain-mauttomasti-tukiainen-puolusteli-rattijuoppouskohuaan

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: rattijuoppous, Johanna Tukiainen

Kommentit

Onko se aivan varmaa ettei Tuksu ole transsu,voiko oikea nainen näyttää noin järkyltä:-PP

Ne ihmiset jotka vielä sanovat olevansa Johanna faneja, olen laittanut teidät sellaiseen kategoriaan että läähätätte Tuksun perään siellä fantasioissanne ja unelmissanne. Onko oikein että maassamme kaiken maailman pöljäblondit on oikeutettuja ajamaan kännissä ja mahdollisesti olemaan erityinen vaara sivulliselle ihmiselle? Nyt jos kehtaatte täällä vielä ihannoida tätä todella surkuhupaisaa tai oikiammin jo vaaralliseksi ilmennyttä juoppoluuseria niin menkääs käymään jossain terapiassa.

mitä ihmettelemisen aihetta mahtaa olla siinä että tuksulle,siskolle ja siskon miehelle on maistunut alkoholi reippaina annoksina koko illan?onhan tuksun pitäny jo päästä liikkumaan toisesta baarista toiseen baariin jatkamaan juhlimista.ei se kovin selvinpäin ole ollut kun baarista poistui.mut tunnetustikkaan eihän tuksulla mitään korvien välissä liiku muuta kuin sahanpurua.tyhmähän sen siskokin on ollu kun rattijuopon kyytiin on menny.en voi muuta sanoa kuin ihan oikein sille ihmiselle ja toivon vaan että ei pääse kuin koira veräjästä.

Kyllä nyt tossa täytyy olla jokin väärinkäsitys,vaikea Johannasta on uskoa tollasta.

Anteeksi nyt mutta eikös hän ole paraikaa haastamassa keskustelupalstalaisia oikeuteen herjaamisesta ?

eiköhän se ole poliisien huostassa vielä .. odotellaas ny ihan rauhassa kun hotellista neito pääsee pois !!! että ihan turha uutinen tämäkin !! MIKSI EI OLE AGENTTI-JARTSA VIELÄ HERÄNNYT ? tai seiska ???

Oma kommentti