Rattijuoppoudesta epäilty Vesa Keskinen Hymylle: ”Ovela ansa!”

Vesa KeskinenKyläkauppias Vesa Keskinen kärähti maanantaina rattijuoppoudesta. Hänet puhallutettiin kauppansa pihalla Töysässä. Mittariin pamahti 1,2 promillen lukemat.

Keskinen ei ole kommentoinut asiaa vielä laajemmin julkisuudessa. Nyt hän tekee sen Hymylle!

-Pohjanmaalla ei selitellä. Tein tyhmyyden ajaessani muutaman sadan metrin kävelymatkan. Muuta en voi sanoa kuin että kysymyksessä oli työnarkomanian aiheuttama tyhmyys ja ovelasti suunniteltu ansa. Elämä on ikuinen oppimistarina, on äitini opettanut. Kohtalo ohjasi jälleen minua. Ketään en syyttele. Minä olen syyllinen, Vesa Keskinen toteaa Hymylle.

Tarkemmin Keskinen ei kommentoi sitä, mitä hän tarkoittaa järjestetyllä ansalla.

Keskinen kertoo, että hän oli aiemmin päivällä päättänyt nauttia upeasta kesäsäästä.

-Pitkän työpäivän jälkeen päätin ottaa aurinkoa. Pimeän tultua aloin tehdä töitä. Muutama paperi puuttui, ja ajattelin tyhmyyttäni, että ajelen hakemaan ne.

Opitko tästä jotain ja mitä?

-Tiedän taas jotain, mitä muut eivät tiedä. Opettava kokemus.

-Olen lain edessä tasavertainen. Asia etenee viranomaisten aikataulujen mukaan.

Miksi sinulla oli niin paljon alkoholia veressä?

-Se on suoraan verrannollinen nautittuun alkoholimäärään. Selittelyt kuuluvat häviäjille.

MTV3:n Viihdeuutisille Keskinen ihmetteli, kuka on vuotanut tiedot lehdistöön hänen rattijuopumuksestaan. Iltalehdelle mies totesi epäillystä rattijuoppoudestaan ”olevansa vain tavallinen suomalainen mies.”

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/kuka-soitti-kylakauppias-keskisen-peraan-poliisit-rattijuoppousepaily

TEKSTI: JARI KUPIAINEN

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: rattijuoppous, Vesa Keskinen

Kommentit

Älkää aina tuomitko läheisiä, miten muilla omatunto? Pikkuisessa promilleissa ajoa voi verrata niinkuin minä, joka teen yötyötä, jos ajaa aamulla kotiin yön nukkumattomana, vastaa se 1,2 promillen juopumusta?? ei minua oo kukaan vielä pidättänyt?? Terv. Hilkka Oolannista

Entäs jos Vesan sukulaistyttö 5v.olisi jäänyt rattijuopon alle?

Itse kyllä tavallaan vesan puolella olen. Todella ärsyttävää jos poliisi rupeaa erityisesti kyttäämään vaan koska on rikas ja julkkis.

Ai että ansa? Poliisit olivat varmaan tiiviisti seuranneet Keskisen auringonottoa. Oliko kenties näkösällä siideripullo tai lasi, jossa alkoholin näköistä ainetta? Ja sitten ei muuta kuin Turo’s Hevi Gee soimaan: Poliisi…
Häviäjät selittelevät. Niin myös V. Keskinen. Hyvä on antaa itseään koskeva puolustelu-uutinen ennen kuin törttöilytieto leviää koko maahan. Taaskaan ei hän itse ole tehnyt mitään. Varmaan vetää kyseiset puhalluttajat oikeuteen yksityiselämän loukkaamisesta.
Vakoojalle: rattijupumus on aina tuomittava asia myös täällä lakeuksien pikkupitäissä. Siirteli sitten kotteroansa parkkipaikalla tai ajeli pitkin raittia kännissä.

Juu vakooja on ihan oikeassa. Maalla saa ajaa ihan niin kännissä kun huvittaa. Ei ne liikennesännöt koske kännisiä maalaisäijiä. Siellä jos joku jää juopon kuskin alle niin ihan oma vika. Ihme juttu kun ei poliisit ja lakikirjat ota näinkin itsestäänselvää asiaa huomioon.

Monet kommentoijat on varmaan kotoisin jostain pääkaupunkiseudulta tai isosta kaupungista ja niissä kännissä ajo on todella vaarallista. Sen sijaan siinä osassa Suomea, jossa lääniä riittää, voi kokenut kuski ajaa tuttuja matkoja pikku maistissa ilman suuria ongelmia. Suurin osa suomalaisten känniajosta on juuri tämmöistä.

Ei Keskisen tekoa pidä missään nimessä sekoittaa oikeasti vaaralliseen ja vastuuttomaan kännissäajoon. Rattijuopumuksilla on eroja, suuria sellaisia.

Rattijuoppous (ja vielä törkeä) on todella vakava rikos. Se on usein myös yksi merkki vakavasta alkoholiongelmasta. Rattijuoppous on välinpitämättömyyttä muiden turvallisuudesta.

Tapaus kertoo todella paljon ko henkilöstä. Enemmän kuin kymmenent antamansa haastattelut, joissa aina ITSE kuvailee itseeän milloin milläkin mukavilla ylisanoilla. Kyllä se on teot mitkä puhuu.
Jos joku on soittanut poliisit paikalle, on tämä henkilö menetellyt juuri niin kuin vastuuntuntoisen kansalaisen kuuluukin. Ehkä tämä voisi olla myös herätys V.K:lle, jos hän vain osaisi nöyrtyä ja katsoa peiliin (ilman maskeerausta) ja tunnustaa ainakin itselleen tilanteensa.

Eivät tavalliset suomalaiset miehet ajele kännissä! Kännissä ajelevat tapajuopot ja lainsäädännöistä piittammattomat suomalaiset onnettomat miehet. Ja suurin osa heistä ei ole ensikertalaisia. Rattijuoppojen uhrien omaiset voisivat kertoa mitä pikku humalassa ratin taakse istuminen todellisuudessa aiheuttaa =(

1,2 promillen humalassa sitä on hyvä painaa duunia. Ei ihme, että syntyy tappiota.

Muutin pikkukylän keskustasta noin kymmenen kilometriä korpeen ja ostin talon sieltä. Yllätys oli kova kun huomasin melkein kaikkien ajanvan pellit seis siellä. Jokainen maajussi oli maistissa johon törmäsin sivuteillä ja jäin huulta heittämään. Mutta se kai kuuluu meidän profiiliin ajella pikku seilissä sivukylillä.

Olen lain yläpuolella, ajoin vain vähän, ja ”olen tavallinen suomalainen mies”. Kuinka moni tavallinen KUNNOLLINEN suomalainen mies ajaa kännissä, tai ainakin ottaa reilustu siitä vastuun? Heh, ajojahti. Ajoit kännnissä, jäit kiinni. OMA moka ja oma tyhmyys.

”Pohjanmaalla ei selitellä”! – ovelasti suunniteltu ansa! Jumalauta mies, jotain rajaa…

Luuseri koko henkilö. En voinut sanoa ”mies”, koska selittelevä surkimushan tuo on, ei mikään mies.

Ota tästäkin nyt tolkkua???

V.K:Pohjanmaalla ei selitellä.

V.K.:Ovelasti järjestetty ansa.

Niin, ainahan se vika löytyy muista. Vaikka olis kuka soittanut poliisit kylätielle, niin mitä sitten. Olisko joku kyllästynyt kylällä päissään ajeluun ja ajatteli tehdä lopun ennen kun joku pääsee hengestään. Se kai ei kyläkauppiasta kiinnosta, vaan kiinnostavampaa saada selville kuka soitti.

Tosi härskiä! Jätkä ajaa kännissä ja se on joku ajojahti kun jää kii. Voisko se muuten ajaa kännissä jos ei olis mitään ”ajojahtia”?Vittu näitä meidän julkkiksia, ne luulee et Suomen laki ei niitä kosketa, ellei joku ”viserrä”,täh?
Tää jätkä on ihan samaa sarjaa kun Nykänen ja Mervi, mut Mattikaan ei oo noin tyhmä, se tunnustaa reippaastei kun on mokannut, eikä hae ”ajojahteja”. AIVAN URPO TOI MIES!

äijä jurrissa,ja SIT ITKEE KUKA VASIKOINU,KATO PEILIIN PELLE

Köyhien salaliitto varakasta liikkeenharjoittajaa vastaan. Ihan selvä väijytyshän tuo puhallutus on ollut. VK on varmasti syytön ja oikeusmurhan uhri!

Oletteko käyneet Tuurin kylällä 22 aikaan? Ei taida kovin usein sillä kylällä olla puhallusratsioita tuohon aikaan. Kyllä tuo aika ansalta vaikuttaa. Rattijuoppoutta ei tule katsoa läpi sormien, ansa tai ei. Sitä saa mitä tilaa. Ehkäpä ison kaupan mieskin uskoo nyt ettei edes ”omilla mailla” ajella miten sattuu.

Kyllä mä sanon ihan suoraan että VK:n alasajo on alkanut. EI hemmetti tämmöistä sekoilua vuosi vuodelta. MIlloin rikotaan kamera, milloin tapellaan hotellissa emännän kanssa, milloin on salarakasta, milloin ajetaan kännissä… tämähän on kuin matti nykänen kohta. HUHHUH

Just niin, ansahan se on kun jää kiinni kännissä ajamisesta. Muitahan siitä pitää syyttää, itse ei oo tehnyt mitään, tä?Voit vittu mitä selitystä, ajan vain sata metriä jne. Jos autoon mennäään kännissä ei ajeta metriäkään, vaikka olis mitä papruja haettavana. Itellä on tästä kokemukset, enkä halua enää niin käyvän!

Pikku känniajo kotipihasssa on ihan tavallista pohjanmaalla.Erikoista on se että poliisi oli perässä.

Oma kommentti