Reetun rakas 40 vuotta nuorempi!

FrederikFrederik eli Ilkka Sysimetsä, 64, suitsutti viikkoja sitten iltapäivälehdissä, että vanhempien miesten tulisi hankkia nuorempia naisia. Hän itse myönsi seurustelleensa vuosikaudet noin 30 vuotta nuoremman naisen kanssa.

Väärin.

Hymyn selvityksessä osoittautuu, että nainen on entinen missi Riikka Itäpalo, lähes 40 vuotta Reetua nuorempi. Heillä on yhteinen osoite Espoossa. Ollut jo usean vuoden ajan.

Katso kuvat ja lue juttu helmikuun Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Frederik, Reetu, Riikka Itäpalo

Kommentit

valitettavaa että ei aina ole rakkaus kuvioisa mukana,varsinkin jos miehallä on rahaa.raha ratkaisee monilla naisilla.ikäerossa ei oo mitään pahaa,jos suhde toimii ns.normaalisti.mutta kun on noita kiipiöitä.itse olen neljänkympin puolivälissä ja minulla on 10 vuotta nuorempi miesystävä.oomme köyhiä kuin kirkonrotat.mutta rakkautta on piisannu 14 vuotta.raha ei tuo onnea mutta se helpottaa elämää.niin ja nuori mies on aika peto sängys.voinen suositella.mutta se myös edellyttää että ei itse kangistu kaavoihin.hyvät jatkot kaikille jos ei oma piisaa……

Hyvä Pepe olet aivan oikeassa, toi varsinkin että makkarin puolella riittää vipinää,,mitä niitä vanhempia naisia ottamaan kun saa nuorempiakin hih.

Hyvä Pepe 39v…asiaa, sillä eihän suomalainen mies rupsahda. Ne perse polvissa vaeltavat, bulldoggin poskiset, pallomahat on kai ulkolaisia.

Hyvä Reetu! On valitettavasti fakta, että suomalainen nainen rupsahtaa pian 30 vuoden jälkeen. Syytä ei tarvitse miettiä kun katsoo kaupungilla sidukka mursuja jotka eivät liikuntaa harrasta. Nykynuorten naisten harrastukset kun ovat sidukan juonti, hampurilaiset & kebab ja Sedun baareissa notkuminen. Itselläni on 19v itseäni nuorempi virolaisnainen, hoikka tyylikäs laatunainen, ja voitte uskoa jotta makkarin puolella riittää vipinää!

Oma kommentti