Remu Aaltonen sai sairauskohtauksen: ”Alkoi naurattaa ku ambulanssijätkällä pärähti puhelimessa Get On”

Legendaarinen rock-ikoni Remu Aaltonen puhuu Hymylle antamassaan laajassa haastattelussa terveysongelmistaan, onnettomuuksistaan ja linnareissuistaan.

65-vuotiasta rokkivaaria kohtasi jokin aika sitten useampikin sairauskohtaus. Eräästä niistä Remu juttelee:

-Kato kun mä yks aamu kuuntelin noita biisejä ja piirtelin tossa niin menin turvalleni yhtäkkiä. Ei liikkunut jalat eikä mitkään.

Remun onneksi puhelin soi ja hän sai pyydettyä ystävää soittamaan ambulanssin. Kun ensihoitajat tulivat, potilas makasi avuttomana matolla.

-Sanoin jätkille että on voiteet vähän huonot kun meni yhtäkkii tilttiin. Samalla toisen ambulanssijätkän puhelin alkoi soida, ja Get On tuli sieltä. Rupesin nauraan ihan helvetisti. Ja että pankaa nyt jotain sukkaa jalkaan mulle niin lähdetään tästä.

-Jouduin sitten kauheisiin putkiin ja mietin että on tää karmeeta touhuun kun pitää tulla tänne diakonissalaitokselle välillä huilaan, että kohta jo tulee pyhää sanaa. Sit alko kuuluu lauluu ja mietin et nyt jo enkelit tulee. No ne oli mun hullut siskot jotka tuli sinne veisaten ja kysy että missä Henry on.

-Mä niille sitten että vähän alko väsyttää.

Remu kertoo, että hänelle määrättiin verenohennuslääkkeitä, mutta ”hän ei rotanmyrkkyjä rupea syömään”.

Jo ylläolevasta voi päätellä, että haastattelu on täynnä remumaista tykitystä. Asiaan voi paneutua tarkemmin painetussa lehdessä.

Miten Remu kommentoi muuten vankilamenneisyyttään? Tässä esimakua:

-Onhan tekevälle sattunut ja kakkuja tullut. Vaikka mä asun kuin munkkiluostarissa niin heti kun astuu ulos alkaa tiiliskiviä tippuu nenän eteen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Remu Aaltonen

Kommentit

Oma kommentti