Hämmentävän upea Riina-Maija Palander on sisupussi ja yrittäjä, jollaisia saa hakea.

Riina-Maija Palanderin kodissa hyytävä paranormaali ilmiö: Pöytä lensi ikkunan läpi pihalle!

Riina-Maija Palander asuu tällä hetkellä Espanjassa. Hän kirjoittaa Virossa sijaitsevasta kartanostaan paljastaen myös paranormaalin tapauksen.

-Kymmenen vuotta sitten päätettiin ostaa tämä mökki. Eipä silloin tiedetty, että koko meidän elämä kääntyisi ylösalaisin ja jouduttaisiin todelliseen elämänhallintaa vaativaan Selviytyjät-realityyn. Tällä paikalla ei ollut siihen osaa eikä arpaa, mutta kyllä se kaiken näki ja koki. Vaikka olen välillä ollut täysin loppu tän ison tilan hoitoon, olen hyväksynyt sen, että mä kuulun tänne. Kohtalo tai ei, niin se vain on, Riinis kirjoittaa Viron-kartano -kuvassaan.

Sitten hän paljastaa karmivan tapauksen:

-Huimaa on se, että mulla on oma meikkauspöytä ikkunan edessä toisessa kerroksessa, jonka ääressä istun joka aamu ja ilta. Se on mun paikka. Kun olin pois kartanolta, koko pöytä peileineen oli paiskautunut ikkunasta ulos. Kartanon kummitus oli ilmeisesti suuttunut kun olin poissa. Ontika on mystinen paikka. Kauneinta mitä tiedän. Kaikkina vuodenaikoina. Mä olen osa sitä ja se minua, vaikken aluksi sitä halunnutkaan. Kesti vuosia ennen kuin opin olemaan kartanon emäntä, mutta nyt olen sitä vain ja ainoastaan. Juuri sillä nöyrällä ylpeydellä minkä kartanon omistaminen vaatii. Koska kartano jää kun minusta aika koittaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Riina-Maija Palander

Kommentit

Oma kommentti