Riitan tilitys: ”Rakkausvalmentaja Mia Halonen iski mieheni”

Riitta TuominenRakkausvalmentaja ja ensimmäinen Maajussille morsian -juontaja Mia Halonen on esitellyt julkisuudessa uuden miehensä, toimitusjohtaja Hannu Reimanin.

-En syytä Miaa miesvarkaudesta, mutta suhteemme meni kyllä päällekkäin ja siitä jäi huono maku, toteaa Riitta Tuominen, 45, joka haluaa nyt puhua suunsa puhtaaksi.

Oletko kysynyt ex-mieheltäsi Hannulta, alkoiko hän seurustella Mian kanssa jo silloin, kun seurusteli sinun kanssasi?

-Hannu sanoi, että kun erosimme 11.11., hän tapasi seuraavalla viikolla vasta Mian. Lokakuussa he olivat jo tavanneet Artekin pirskeissä. En kyllä ihan uskonut siihen, että mies tapaa naisen keskiviikkona ja hänet kuvataan rakastuneena miehenä jo lauantaina lehteen.

Otit sitten asioista selvää?

-No, menin Radio Aallon sivuille ja lueskelin rakkausvalmentaja Halosen blogeja. Niissä hän kertoi tavanneensa jo syksyllä ihanan miehen.

Mikä sinua kirpoo eniten?

-Totta kai se satuttaa, että mieheni on ollut suhteessa toiseen naiseen jo meidän suhteemme aikana. Silti eniten ihmetyttää, että hän tulee uuden seurustelusuhteensa aikana luokseni tuomaan lahjoja ja vonkaamaan! Se on hävytöntä, ja se on syytä Mia Halosenkin tietää, Riitta toteaa.

Helmikuun Hymyssä Riitan täydellinen tilitys.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Hannu Reiman, Maajussille morsian, Mia Halonen, Riitta Tuominen

Kommentit

Riitta hei, miks sie huutelet yksityisasioitas julkisuuteen? Et sie siit hyöjy etkä kostu mittee!

Voi ihmisparkoja. Tuolla miehellä on varmasti edelleen useampi kuin yksi nainen. =/ Hän ei voi luonteelleen mitään. Toivottavasti kukaan ei enää erehdy menenmään hänen kanssaan naimisiin.

Kommenttihan se on tuokin. Minusta julkisuudessa ei kuitenkaan voi sepittää mitä tahansa. Jos rakkausvalmentaja antaa ruusuisen kuvan rakkaudestaan, jonkun on syytäkin kertoa oma näkemyksensä.

Jotenkin säälittävää ruotia julkisesti suhteen loppumista, kertoo lapsellisuudesta.
Eiköhän se ole niin että aikuisten ihmisten pitäisi pystyä kohtaan totuus ilman melodraamaa.
Ehkäpä kummankin osapuolen olisi syytä katsoa peiliin.

Hei teille, jotka haluatte lähestyä tamperelaista riitta tuomista tarkistakaa, että kyseessa on oikea henkilö.

Ei todellakaan kiinnosta kommentoida asiaa, joka ei minuun kuulu mitenkään.

Hei! Hymyn toimitus pyytää ystävällisesti niitä naishenkilöitä, jotka ovat kommenteissaan kertoneet omaavansa ko. jutusta faktatietoa, ottamaan yheyttä suoraan Hymyn toimitukseen.
terveisin
Moderoija

Otsikon tehtävä on myydä lehteä. Kysymys on siitä, että henkilö on pyörittänyt samanaikaisesti useita naisia näiden tietämättä asiasta. Se jos mikä loukkaa näitä ihmisiä.

Jutun otsikko ”M.H. iski mieheni” on toki raflaava, mutta itse juttu alkaa heti sanoin: En syytä H:ta miesvarkaudesta, suhteet menivät päällekkäin.
Tavallaan se, että H iski mieheni ei ole väärinkään. Eihän siinä sanota, iskikö sen suhteen aikana vai suhteen jälkeen. Voihan joku iskeä minunkin mieheni (exäni) sen jälkeen kun minä olen hänestä eroon päässyt.

JA, voitko kommentoida yhdellä kertaa. Nyt sulla on joka toinen kommentti välissä.

Tutkivasta journalistin työstä. Toimittajatkin tekevät taustatutkimusta ennenkuin lähtevät puhumaan oikeustoimista (toki on hyvä, että ei usko heti kaikkea mitä puhutaan). MIKSI: oikeudessa hävinnyt osapuoli köyhtyy.

”Rakkausvalmentaja Mia Halonen iski mieheni”, jos otsikko johtaa harhaan niin siinä tapauksessa johtaa. Jos joku iskee jonkun se vaatii aina kaksi ihmistä toinen hurmaa toisen ja niin edespäin. Ehkä kohteena olleiden (naisten) ihmisten kannattaisi keskustella kyseisen ihmisen (miehen) tavasta toimia ? JA ASIAAN LIITTYEN KYLLÄ NÄMÄ NAISET OVAT TOISIAAN MOLLANNEET JA HAUKKUNEET. Kannattaa tutkia asiaa tarkemmin. PS. ei mitään henkilökohtaista edelleenkään, koska ihmisillä on tunteet (toisilla on ja toisilla ei (esim. huijarit)

Anteeksi epätarkkuus.
Riitta ei syytä Miaa miehen varastamisesta vaan sanoo, että suhteet menivät päällekäin.

Kertoessaan omasta osuudestaan tarinaan naiset eivät syytä toisiaan vaan avaavat silmiä, omiaan ja toisten. On vain yksi, jolla tarve puolustautua ja hänellä taas keinot aika vähissä.

Asia todellakin näyttää täysin ulkopuoliselle erilaiselta.

Yksi asia vielä. Eivätkö juuri tunteet vieneet sinut tähän SOPPAAN ?

POINTTI: hyökkäys ei aina ole paras puolustus. Ketä puolustat ? Omia tunteitasi ja samalla huommatkin olevasi väärässä. Katso tosiasoita > ”mies on iskenyt useita naisia näiden tietämättä asiasta”

Riitan tilitys: ”Rakkausvalmentaja Mia Halonen iski mieheni”. Pointti: ”mies on iskenyt useita naisia näiden tietämättä asiasta” -> naisten on varmaan turha syyttää toisiaan.

Asiaa tuntemattomalle juttu voi vaikuttaa siltä, että naiset syyttelevät toisiaan. Näen asian kuitenkin enemmän niin, että varoittamalla naiset kerrankin auttavat toisiaan selviytymään, irrottautumaan, toipumaan. Hyökkäys on helppo puolustus, on helppo syyttää katkeraksi ja teeskennellä, että keskellä komeilee joku tavoiteltava kultakimpale. Ei tunnu enää pahalta, kun tietää mitä siellä oikeasti on, mutta kenellekään en vastaavaa kokemusta toivo.

Yksi tärkeä asia on, kun ihmiset luovat mielikuvia ihanne ihmisestä itselleen on ”Ovatko ne kovin realistisia”. Kannattaa katsoa myös itseään ”olenko sellainen kuin kuvittelen olevani vai olisiko päivityksen tarve” -> ihminen muuttuu, kasvaa ja kehittyy (tai sitten ei). Mahdottomia odotuksia on usein mahdoton täyttää. Voi onnistua hetkellisesti, mutta lopulta totuus paljastuu. Ole oma itsesi ja katso asioita realistisesti.

Kysymys on ihmisen perustapeista. Lämpö, välittäminen, läheisyys, saada osakseen ihailua ja kehuja jne. Käänteisesti näitä voi halutessaan käyttää myös hyväkseen ? SORI. Tunnista ne aidot ja heitä pihlajanmarjat (happamat) pois. Ei ole välttämättä niin helppoa. Joku on aito, mutta se ei riitä (RENTTU).

Kuulostaa fiksulta. Näin varmaan on ollut tässä ko tapauksessakin.

Ihmisten riippuvuus tietyistä asioista tekee heistä haavoittuvia ja samalla kertaa otollisia kohteita hyväksikäytölle. Hyväksikäyttäjät taas ovat häikäilemättömiä (usein riippuvaisia itse esim.seksistä (seksi ei ole synonyymi rakkauden, hellyyden ja välittämisen kanssa)) ja käyttävät näitä heikkouksia hyväksi.

Aeuervaaroja on aina ollut ja tulee olemaan. Ovat patologisia valehtelijoita ja taitavia näyttelijöitä, heidän ansaansa voi lanketa kuka vain. Kannattaa siis nostaa pää pystyyn, koska tietää että itse on aito ihminen!

Te olette ihmisiä ja ihminen tekee virheitä sekä virhearviointeja. MIKSI: jos joku näyttelee muuta kuin on. Ei aina kannata heittäytyä tunteiden vietäväksi vaikka (naiset) usein sanovat, että se on ihanaa. Niin on mukava olla euforiassa, mutta tämänkin asian osalta pöly laskeutuu ja asiat nähdään oikeassa valossa sekä suhteessa. Anteeksi analyysi ja jos vaikuttaa ”kylmältä”.

Olen ihminen (mies). Olen toki itse nuoruudessani elänyt varsin vauhdikkaastikin sinkkuelämää 2 vuotta ja halunnut niin (en halunnut sitoutua ja sen myös kerroin). Se mikä tässä on huvittavaa on, että naiset syyttävät toisiaan vaikka tosiasioita katsomalla näkee mitä mies tekee näille ihmisille (naisille). Pyöritää yksinkertaisesti useaa naista samanaikaisesti näiden toisistaan tietämättä samana päivänäkin.

Luonnonlapset kärsivät sinisilmäisyydestä. Läheisyyden sekä välittämisen kaipuu ovat iahn luonnollisia asioita. Kysykää mieheltä oletko sitoutunut minuun ja siihen mitä meillä on vai haluatko jatkaa nykyistä elämäntyyliä….

JA:n kommentit ovat asiallisia, pysäyttäviä ja hyviä. Sinä ainakin pärjäät!

Kaikilla on tarve kokea elää ja nauttia. Toisilla se on pysyvä olotila.

Vastaus: Vaatii rohkeutta myöntää, että on ollut ja joutunut ovelan näyttelijän huijaamaksi. Ihminen joka elää tunteella ei näyttele.

Hei !

Kiitos kommenteista. Kaikilla meillä on menneisyyttä sekä tulevaisuus ajateltavana. Itselläni on on kokemuksia sekä tekoja joista en ole ylpeä, mutta ainakin tiedän varsin hyvin mistä puhun. Jos ei ole tarkoitus sitoutua vaan hakea lämmin syli niin toki se pitää kertoa. Silloin, kun henkilöt ovat samalla aaltopituudella ja tietävät, että pidämme ”vain” hauskaa ilman sen kummempia sitoumuksia se on OK. Eikö vain ?

Aina on kuitenkin niin, että ennemmin tai myöhemmin tulee kiintymys (ainakin toisella osapuolella) sekä halu sitoutua. Toisella osapuolella myöhemmin tai ei koskaan. Mies näkee itsensä usein metsästäjänä joka hakee kokemuksia ja mitä enemmän sen parempi mutta joskus voi tulla se päivä, että ei mene niin lujaa ja joutuuu katsdomaan itseään peilistä sekä kysymään ? Olenko ollut rehellinen ? Olenko valehdellut itselleni samalla, kun olen huijannut muita. Miksi olen valehdellut ?

Valehtelu on asia, joka jättää luottamuspulan jota ei voi koskaan korjata täysin (ihminen joka valehtelee tai pettää kerran tekee sen myös toiste).
Toki toinen ihminen vahvistuu ja oppii mahdollisesti luottamaan itseensä riippumatta mitä tapahtuu, mutta suhde ei sen jälkeen ole entisen lainen (luottamsus(jos joku muuta väittää en oikein usko siihen)). Kaikki me tiedämme mikä on oikein ja mikä on väärin. Jos joku tietoisesti loukkaa ihmisiä hänet usein leimataan kylmäksi ? Mietitään hetki ? Joku mahdollisesti pohtii, että hän auttaa ihmisiä koska tarjoaa heille sitä mitä haluavat (rakkauden, läheisyyden ja hellyyden nälkä)……

Moni vaan ei halua tulla leimatuksi julkisuudessa tietyn miehen hyväksikäyttämäksi, vaan yrittää vain selviytyä ja unohtaa. Ja saada oman itsekunnioituksensa takaisin. Kaiken sen häpeän ja nöyryytyksen jälkeen ei ole helppoa lähteä kertomaan asiaa koko kansalle omalla nimellä. Se vaatii tosi paljon rohkeutta!

Hei,

Tapauksessa on useita henkilöitä joiden ylpeys on vaakalaudalla. Se mitkä motiivit ihmisillä on ja miksi pitää varjella tai suojella jotain mikä ei ole suojelemisen arvoista jää ihmisen päätettäväksi sekä pääteltäväksi.

On ihminen joka kuvittelee voivansa tehdä mitä tahansa (tässä tapauksessa mies) sekä joukko ihmisiä (naisia), jotka kaikki syystä tai toisesta ovat ihastuneita sekä rakastuneita samaan ihmiseen (mies) eivätkä voi uskoa, että samanaikaisesti tämä henkilö puuhastelee syytä tahi toisesta useammassa sängyssä samanaikaisesti ? Itse kukin voi katsoa itseään peilistä olenko ollut rehellinen olenko antanut katteettomia lupauksia olentko valehdellut.

Jos joku on niin ylimielinen ja nauraa partaansa (mies) eikä voi myöntää olevansa huijari se oin hänen ongelmansa ei naisten. Koko maailaman sivu on täynnä (yleensä toki miehiä) ihmisiä jotka ovat käyttäneet älyä saadakseen jotain (käyttäneet hyväksi) mitä haluavat. Casanovat tulevat ja menevät, anatavat lupauksia joita eivät koskaan kykene lunastamaan.

Kysymys kuuluu miksi ? Eivär halua eivätkä pysty sitoutumaan, eivät kerro miksi ja eivät koskaan ole rehellisiä. Casanovat ovat patologisia valehtelijoita. Ainoa todellinen tarve heillä on tyydyttää omia tarpeitaan. He voivat olla vakavaraisessa asemassa ja he ovat siis taloudellisesti riippumattomia (päinvastoin kuin osa naisista edelleen tänä päivänä).

Ongelam on tämä ? Ihminen joka hakee epätoivoisesti rakkautta sekä lämpöä on altis (sekä altistunut) vääränlaisiin ihmissuhteisiin. Ihmiset jotka käyttävät pönkitääkseen omaa (tässä tapauksessa) miehistä mitsetuntoaan haluavat varmasti pyörittä samanaikaisesti useaa suhdetta. He osoittavat ylimielisyytensä sekä oveluutensa näin. Heillä voi olla samanaikaisesti useita naisia ja he tarjoavat näille (ihmisille) naisille heidän sitä tietämättä hellyyttä (rakkautta ???) jota he niin kovasti janoavat. Miksi kiistellä miehestä, joka ei ole sitoutunut keneenkään näistä pyörittämistään naisista. Miehellä on jotain pahasti vialla ja vetää Shakespeare teatteria 10 + vain, koska naiset eivät hyväksy tosiasiaa (näin on käynyt) ja ovat loukkantuneita sekä rupeavat vielä ilkeiksi toisiaan kohtaan. KYSYMYS KUULUU MIKSI ? Miehen takia joka on huijari 🙁

joo mutta älkää ihmetelkö jos moderoija poistaa puskista huutelijoitten kommentit.
ei voi herjata ketään nimettömänä, sorry.

Mitä hyödyttää tulla ’nimillä’ esiin, kun voi esiintyä kenen tahansa nimellä?

Jos työntyy julkisuuteen nimellään ja kasvoillaan, täytyy olla tosi tarkka, mitä suustaan päästää.

Riitta oli rohkea, kiitos siitä. Me muut huudellaan puskista ja puskissa onkin tungosta.

Joo mutta ei voi puskasta heitellä mitään. Riitan tarina on tietenkin eri asia, koska hän on tullut kasvoillaan julkisuuteen ja on varmaan tarvittaessa valmis lähtemään vaikka oikeuteen.

Aihe on arka. Vaatii rohkeutta tulla julkisuuteen sellaisen kohtelun jälkeen. Siksi Riitta on upea nainen. Mutta tärkeintä uhreille on, että saavat voimaa siitä, että tietävät nyt etteivät ole ainuita keitä on käytetty hyväksi.

Täältä on näköjään poistettu näitä ”uhriviestejä”. Onkin syytä, sillä pitää tulla omilla nimillään julkisuuteen, eikä haukkua puskasta.

Kumpa Miakin tämän tajuasi, eikä nimittelisi ihmisiä ties miksi mtv3 nettisivuilla.

Hei, säilytetään asiallisuus kommenteissa, ei nimitellä tyhmäksi tai muuta. Kaikkea voi tietenkin arvostella ja arvioida, onhan kyse rakkausvalmentajan ja julkisen Maajussi-”parittajan” omasta rakkauselämästä, jonka hän on myös tuonut vahvasti lehdissä julkisuuteen.

Sympatiat Riitalle! Olet rohkea nainen! Sääli Mia Halosta, ettei näe metsää puilta!

Oma kommentti