Rikosasiantuntija: Tämän takia Tuksu otettiin säilöön!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen napattiin viranomaisten huostaan keikkansa jälkeen viime yönä Pohjois-Suomessa, Kempeleessä. Asiasta ensinnä kertoneen Metropolin mukaan Tuksu oli saanut esiintyä rauhassa, mutta lähdettyään keikkapaikalta musta maija oli vienyt Tuksun mukanaan.

Tarkempaa selontekoa asiaan ei toistaiseksi ole olemassa, ja viranomaiset ovat vaiteliaita tapaukseen liittyen. Hymyn haastattelema rikosasioiden asiantuntija näkee kaksi varteenotettavaa syytä sille, miksi Tukiainen olisi voitu ottaa kiinni. Toinen, tässä tapauksessa ehkä epätodennäköisempi, on niin kutsuttu rikollisen toiminnan jatkamisen estäminen. Tukiaisella on päällä ehdonalaisen vankeuden koeaika, mutta julkisuudessa on toistuvasti uutisoitu naisen uusista väkivaltaepäilyistä. Kyseisellä perusteella kiinni ottaminen vaatii kuitenkin yleensä akuuttia tilannetta, eikä tässä tapauksessa sellaista liene ollut näkyvissä.

Todennäköisin syy on se, että Tukiainen on otettu etukäteen säilöön oikeudenistuntoa varten. Näin viranomainen menettelee, jos syytetty ei ole saapunut oikeuden istuntoon aiemmin. Virkavalta voi ottaa syytetyn säilöön jopa useita päiviä aiemmin, kun hänen liikkeensä ovat tiedossa.

Tätä vaihtoehtoa tukee myös se, että uutisten mukaan Tuksulle olisi sanottu hänen joutuvan oikeuden eteen maanantaina.

Tukiaisen piti olla vastaamassa pahoinpitelysyytteisiin 29. marraskuuta, mutta tuolloin Tukiainen selvensi julkisuuteen, että oikeudenkäyntiä oli siirretty hänen asianajajansa pyynnöstä. Virallista vahvistusta julkisuudessa ei aiheesta kuitenkaan tiettävästi ole nähty.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Mut Tunkki, onneksi,
-” Jeesus pelastaa!” … tai sitte ei.

voisko myös olla jotain tekemistä niin sanotulla ”kodin tuhoamisella” jotka niin sanotusti jotkut vandaalit tekivät, voi olla, enkä ihmettele että olisi vakuutuspetos

Miettikää uutta tosi tv-formaattia: Tuksu linnassa. Varma hitti.

Ei täällä etelässä ole kunnon näätäpoliiseja, pohjois-Pohjanmaalla jo on!!
Kiitti sinne vaan ja Tuksulle vellivä vellivä, kaiken kansan herkkuva!

Kuka v***u myy noille joitain suojelukoiria???

Ei ne osaa huolehtia edes noista ”vaarattomistakaan” pikkukoirista.

Mikä v***u vaivaa näitä ihmisiä jotka pentuja myy?

Ihan normaali kiinniotto prosessin turvaamiseksi jos Tuksu on jäänyt pois edellisestä istunnosta ilman hyväksyttävää syytä. Poliisi on tehnyt vain työtään. Ihmetyttää, miksi tuksua ei ole otettu kiinni jo Helsingissä vaan kiinnioton piti tapahtua kaukana Kempeleessä. Eikö Helsingin poliisi saanut aikaiseksi vai eikö uskaltanut?

Toi Paksukainen on nykyään putkassa joka toinen yö – mut niin on syytäkin!

Kempele ei ole Pohjois-Suomessa, siitä on yhtä pitkä matka Helsinkiin ja Kilpisjärvelle eli on keskellä Suomea.

Kuka sitten kouluttaa tän Rottiksen ja Corsiksen, nehän vaatii intensiivisen koulutuksen jo pennusta lähtien? NIIN…-Tuskin kukaan-

Kukas huolehtii näistä kaikista eläimistä, kun jullukka-pullukka makaa depsessiossa ja haisu-tunkeroinen jahtaa äijiä Kalliossa,- niin tais siis kaikkialla? Miten voi missään luukussa olla noin paljn ERI ROTUISIA koiria VAPAANA????

Rotikka on jo ja Cane Corso tulee alkukeväästä…
Jullen kertomaa… ja Tuksu on säilössä!
Nyt ois eläinsuojelulle töitä

Tuksu, älä haaveile Paris Hiltoneista ja Lindsay Lohaneista. Amerikka on eri maailma. Täällä joudut Hämeenlinnaan ja vangit vetävät sua pataan kun rupeet puhumaan glamourpaskaa. Syytä ois pelätä mutta ethän sä taida edes ymmärtää, ettei vankila ole leikin asia. Siellä on vähän eri hierarkia kuin Jollaksessa.

Eikös oikeudenkäynnin pitäny Tuksin mukaan siirtyä kevääseen. Siis MIKSI Tunky on nyt otettu säilöön? Vai onko kyse poliisien yksityisistä pikkujouluista jonne Tuhkio on viety esiintymään ja sen jälkeen yksityissviittiin yöpymään ja aamupalalle? Mutta kuka ruokkii tällä välin pikkukoirat sekä Kani Korson vai mikä Douppingmanner Tupsulla pitikään Jollaksen kotia suojelemassa olla?

on se kumma jos viel ei häkki heilu! tää ämmä on pahoinpidellyt ties kuinka monta kertaa, entä sitten se kun meni sen juntin kanssa arton luo uhkailemaan ja juntti myös penäsi jotain xanoreita artolta! toivottavasti pollari tekee kotietsinnän tunkin kotiin, ties mitä lääkkeitä ja huumeita löytyy.

Ainahan heikkomielisiä suomalaisia on jonkun julkkiksen kimpussa. Ketähän retostellaan Tuksun jälkeen?

Tämä rikosasioiden asintuntija lienee M. Lahtonen, joka on alibin päätoimittaja ja myös hymyn.

ai juu saatana mäkin näin jossain videossa takaa revenneen takin
ei vittu, rikkinäisissä haisevissa vaatteissa tähti kävelee.

Tossa kuvassa paljon nätimpi turkki kuin se edellinen takaa revennyt. Mutta tämä on kyllä edellistä paljon kireämpi, tosin niin ovat muutkin vaatteet.

Viranomaiset kiusaavat Tuxua. Miksi poliisi on Tuxulle niin kateellinen?

uusia epäilyjä on paljon;

-pahoinpitelyjä ( jopa taponyritys?)
-vapaudenriisto
-vakuutuspetos

huhu liikkuu et douppipussukka olis ollut hotelilla eilen?
et kakkua voi olla vuosia tiedossa 😀

voi voi…Jatkukohan kyyti teurasautolla kun sellaisenkin huhuttiin nähdyn noilla main.

Oma kommentti