Yle

”Risumiehen” suku lähtee käräjille – nyt myös uusi rikosilmoitus!

Hymyn tänään ilmestyneessä painetussa lehdessä on raju reportaasi nettikiusaamisen ja muunkin ahdistelun kohteeksi joutuneista julkkiksista.

Osa on joutunut turvautumaan jopa lähestymiskieltoon, mutta sekään ei tunnu auttavan. Lukuisat julkkikset kertovat nimellään omat kauhukokemuksensa painetussa lehdessä.

Joskus julkkikseksi tullaan ilman omaa halua. Näin kävi kouvolalaiselle risujemmaajana YouTubessa tunnetuksi tulleelle Jorma Hirvoselle. Hymy haastatteli useita hänen läheisiään, jotka ovat järkyttyneitä hiljattain kuolleen miehen kohtalosta.

Heidän mielipiteensä on yksimielinen: julkisuus ja kiusaaminen koituivat Hirvosen kohtaloksi. Hän ei enää yksinkertaisesti jaksanut. Kiusaaminen tappoi!

Tässä kuussa nettivideon lataajaa vastaan käydään oikeutta Kouvolassa. Suku on asiassa asianomistajana. Läheiset kertovat tehneensä myös lisärikosilmoituksen, sillä kiusaaminen ei risumiehen kohdalla loppunut edes hänen kuolemaansa. Mistä on kysymys? Lue lisää painetusta Hymystä.

Kuvassa Jorma Hirvonen Perjantai-dokumentissa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jorma Hirvonen, kiusaaminen, nettikiusaaminen, risumies

Kommentit

Olisi asiallisesti keskustellut ilman väkivallalla uhkaamista, niin kuvaaja ei olisi ikinä tuotosta nettiin asti laittanut. Tai ainakaan saanut sillä mitään näkyvyyttä.

[moderoitu]

Vai syytät sinä Hirvosta nettikiusaamisen uhriksi joutumisesta?
Äijä joka latasi videon nettiin on syyllinen, eikä kukaan muu.
Sillä äijällä ei ollut mitään asiaa käydä Hirvosen kimppuun ja vielä vähemmän asiaa levitellä videota netissä.
Toivottavasti joutuu maksamaan tuntuvat kipurahat.

Oma kommentti