Rita Niemeltä suoranainen seksipäivitys etelänlomalta: ”Aviomies joutuu koville”

Hyvinvointivalmentaja Rita Manninen-Niemi Aki-miehensä kanssa on viettänyt aikaansa etelän auringossa. Nyt nainen on julkaissut suorasukaisen päivityksen siitä, miten hormonit hyrräävät, kun aurinko paistaa. Ja paistaahan se nyt jo Suomessakin.

-Hormonit hyrrää ja aviomies joutuu koville… Huomaan, miten aurinko ja lämpö nostaa mun seksuaalisia haluja. KYLLÄ! Luit ihan oikein, Rita kiusoittelee Instagram-päivityksessään.

-Mainitsin SEKSIN ja SEKSIHALUT. Seksi ja seksuaalisuus on edelleen vähän tabu ja siitä ei oikein sovi kirjoittaa tai puhua. Ja varsinkin naisen halut ja haluaminen ja puhdas tarve seksiin on astetta erikoisempi aihe kuin miesten. Seksuaalisuus on perustarve, joka on meidän naisten elämänkaaressa aina läsnä. Miksi siitä ei puhuta enempää? Miksi siitä vaietaan? Seksi ja seksuaalisuushan on maailman luonnollisinta, nainen kirjoittaa.

Rita sanoo huomanneensa, että heidän pitkän parisuhteensa yksi tärkeimmistä asioista on intohimo ja molempia tyydyttävä seksi.

-Muutenhan tässä oltaisiin pelkkiä kavereita, Rita alleviivaa.

Hän kertoo olevansa Akin kanssa melko avoin kaikista fiiliksistään, niinpä myös seksiin liittyvistä ajatuksista ja tunteista.

-Se on tosi tärkeää, jotta tietää miten toinen ajattelee. Intohimon liekkiä PITÄÄ KOHENTAA aika ajoin, varsinkin pitkässä parisuhteessa, jotta se ei sammu.

Rita toteaa viettelevänsä, tekevänsä aloitteita, syövänsä silmillään, koskettelevansa, huolehtivansa itsestään ja kertomalla tunteistaan ja haluistaan.

-Uuh, hän huokaisee.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Aki Manninen, Rita Niemi-Manninen, seksi

Kommentit

Oma kommentti