Rita Niemi-Mannisella paloi käämit Akiin: ”Olin jo ottamassa avioeroa”

Rita Niemi-Mannisella on lohduttavia uutisia meille tavallisille tallaajille: ei se elämä ole niin herkkua siellä Instagramin filttereidenkään takana. Yleensä kaikin puolin pirteä ja positiivinen Rita purki tänään oikein kunnolla tuntojaan seuraajilleen.

Tilanne pariskunnan välillä oli kiristynyt viime yönä Donna-tyttären nukkumisjärjestelyjen vuoksi. He olivat sunnuntaina päättäneet, että lapsen on aika uinua omassa sängyssään.

– No, yhdet päiväunet ja yksi yö tehtiin tiiminä töitä tämän asian eteen, ja Donna nukkui omassa sängyssään, kunnes sitten viime yönä kosahti. Olin nukuttanut Donnan omaan sänkyyn ja käynyt siellä illan ja alkuyön aikana kaksi kertaa. Sitten tuli Akin vuoro yöllä rauhoittaa Donna omaan sänkyyn ja mitäs kävikään? Aki toi ”iskän viekkuun” haluavan lapsen saman tien meidän sänkyyn!!!! Rita manaa.

Hän selostaa, että takana on kaksi kuukautta katkonaisia yöunia. Turhautuminen ja väsymys ottivat vallan Akin pyörrettyä pariskunnan yhteisen päätöksen.

– Olin niin pyhää kiukkua täynnä ja oon vieläkin tätä kirjoittaessani. Taas mentiin takapakkia, harmittaa niin älyttömästi se, että kaikki pohjatyö taas kumottu. Haukuin tietty yöllä aviomiehen pystyyn ja olin silmät ristissä ottamassa jo avioeroa ja en ole edes pyytänyt anteeksi… Että silla lailla. Alkaa väsymys ja turhautuminen olemaan vähän pinnalla täällä.

Ja jotta Ritan ärsyyntyminen ei jäisi kenellekään epäselväksi, nainen kiteyttää vielä oikein huolella:

– Pienen lapsen kasvattaminen ja parisuhde on ihan helkutin helppo yhdistelmä. Tsemppiä ja voimia teille kaikille, jotka käytte näitä juttuja läpi, on tää ihan pe*seestä!!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Aki Manninen, arki, lapsiperhe, ongelma, parisuhde, perhepeti, Rita Niemi, Rita Niemi-Manninen, Ritaki

Kommentit

Oma kommentti