Romanialaiset leiriytyivät taas moottoripyöräjengi Bandidoksen ”naapuriin” Helsingissä!

Romanialaiset kerjäläiset ovat palanneet helsinkiläisen sosiaalikeskus Sataman pihamaalle Verkkosaareen. Viime vuoden puolella paikka tyhjennettiin, koska keskuksen alueella majaili asuntovaunuissa ja autoissa kymmeniä romanialaisia, eikä leiriytyminen kaupungissa ole mahdollista kuin leirintäalueilla.

Eilen tilanne oli se, että paikalla oli puolenkymmentä asuntovaunua ja autoa, joissa oli liikehdintää. Pihalla paloi pieni leirituli, ympäristö oli täynnä roskia. Pihalla oli myös sohvia, tuolia ja pöytiä.

Tontilla sijaitsee Vapaa liikkuvuus –verkoston toimitilat, ja ne ovat vuokralla Helsingin nuorisoasiainkeskukselta. Romanialaiset taas ovat saaneet verkoston luvalla avaimet rakennukseen, jotta he voisivat käyttää saniteettitiloja. Viereinen huoltoasema joutui lukitsemaan wc-tilansa ja poistamaan sieltä käsisuihkun, sillä romanialaisista oli häiriötä.

Romanialaiset ovat nyt majoittuneet samalle kadulle, jossa sijaitsevat moottoripyöräkerho Bandidoksen tilat. Tiettävästi yhteiselo on sujunut toistaiseksi ongelmitta. Leirin ja Bandidoksen välillä on muutamien satojen metrien matka.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Romanialaiset, Bandidos

Kommentit

köyhälle ihmisarvo on varmaan joku uikuttava vasurispede joka ite nostaa sossumassia ja lukee neuvostorunoja. ihmisroskaa ovat romanit sekä romanialaiset serkkunsa. onhan siinä ihana kulttuuri vältellä duunia ja loisia.

Meinaako kirjoittaja 8. että maahanmuuttajat laittavat omia rahojaan matkaan? Ehei, suomi sen maksaa että ne pääsee tänne pöllimään tavaroita ja raiskaamaan.

On todella surullista lukea vauraan länsimaan asukkaiden kirjoituksia köyhistä oloista lähtevistä ihmistä, jotka paremman leivän toivossa laittavat vähäiset rahansa matkaansa Suomeen. Luuleeko joku oikeasti, että ihminen elää aivan huvikseen huonommin kuin eläin; palelee talven ilman vettä ja mukavuuksia. Ihan huvikseenko vain???? Missä on meidän lähimmäisen rakkaus?

Muistakaa suvaitsevaisuus,
yeah right. Romaanit ovat olleet aina vihattuja, myös ulkomaiset.

Onneksi eivät majoitu omaan naapurustoon.
Parempi kai, että loisivat yhdessä paikassa!

Ei niille mitään voi, elleivät riko lakia.
Jos päättäjien pihaan majoittuisivat, niin kiva nähdä monta tuntia saisivat loisia.

Kyllä sais nuo mennä takaisin romaniaan haittaa on niin paljon enemmän kuin hyötyä, nyt siis puhun vain näistä kommuuni porukoista on koko romanialaisista yleensä.

Kiva aina repeillä kun monille romani ja romanialainen on sama asia.

Romanit ovat rikkaus. He ovat tulleet paikkaamaan huutavan työvoimapulan.

kaupunki voisi kysyä, josko bandidoksen toimialaan kuulusivat myös epätoivottujen ihmisten karkottaminen?

Minä toivon samaa mitä kakkonen. Kun ei Suomen yhteiskunta pysty, voisiko Bandidos tehdä jotain. Nämä ryöväilevät kakkiaiset on saatava täältä pois.

Mitä pitää tapahtua ennenkuin tuo paskasakki saadaan ulos maasta.Toivottavasti bandiitit aloittavat harjoitusammunnat.

taitaa mopokerho pelätä omassa kopperossaan vessan lainaajia. eikös ne ole samaa sakkia kuitenkin.

Oma kommentti