Romanialaiskerjäläisten rahankäyttötavat kummastuttavat

KalasatamaKerjäläisongelma näkyy Helsingissä paitsi kaupungin keskustassa myös Kalasataman alueella, jossa sijaitsee useiden kymmenien romanialaisten kansoittama leiri.

Ainoastaan henkensä pitimiksi leirissä asustelevat eivät kerjää, sillä useimmilla sen asukeista on tapana viettää aikaa lähistöllä sijaitsevien huoltoasemien pelikoneiden äärellä.

-Kieltämättä olen hyvin hämmentynyt siitä, että he kerjäävät ammatikseen, mutta pelaavat sitten rahojaan, toteaa Hymylle erään lähellä sijaitsevan huoltoaseman henkilökuntaan kuuluva työntekijä.

-Toisaalta se on vain hyvä, sillä näin kerjääjät kantavat oman osansa suomalaiselle kansanterveydelle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Romanialaiset, kerjäläiset, uhkapeli, rahankäyttö

Kommentit

Mitä väliä, jos sossu maksaa heidän elämistään ym. niin hukkaan menevät. Osahan varastelee mistä kerkiää ja eikä se mikään ihme ole, jos koukkuun pelikoneisiin joku jää.

Sdp:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen asetti linjapuheessaan Joensuussa puolueen tavoitteeksi täystyöllisyyden.

Kävelin tänään siitä leirin vierestä, ei voi kun ihmetellä tuollaista loisimista. Purkakaa se leiri ja lähettäkää porukka takaisin kotiinsa. Napalmia ja tulitikku on myös hyvä vaihtoehto. Perheellisenä ja isänä pelottaa pojan ja vaimon puolesta tuollainen joutosakki…

On myös tapauksia missä kerjäläiset ajavat OMALLA autolla kerjäämään toiselle paikkakunnalle

Kohta käy kuten italiassa,kansalaiset polttavat päreensä saamattomiin päättäjiin ja leirit poltetaan kansalaisvoimin ja asukit ”autetaan” kotimatkalle.

Tiesittekö ketkään että paikalliset yrittäjät ovat lopettamassa. Tiedän kaksi yrittäjää, jotka eivät enää kestä varastelevia ja haistattelevia ”kerjäläisiä”, vaan siirtyvät pois Kalasatamasta.
Hienoa kaupunki! Hienoa Vapaa liikkuvuus ry ja nokkanainen Katja Tuominen. Hienoa.

Inhottavat suomalaiset ovat näköjään opettaneet pahaa-aavistamattonat romanikerjäläiset pahoille tavoille (pelailemaan pelikoneilla). Suomalaisten rasismi on sietämätöntä!

Naurettavaa, ettäkö muka oikeasti köyhät laittaisivat pennosiaan uhkapeliin äkkirikastumisen toivossa? Suomalainen köyhä ei uhkapelaa. Suomessa hedelmäpelin äärellä näkee vain ja ainoastaan jakkupukuun sonnustautuneita business-naisia ja eliittiin kuuluvia suomenruotsalaisia teollisuuspohattoja. Miksi puolustusvoimat ei puutu tähänkään, ilmiselvän hedelmäpelihuijauksen tunnusmerkit täyttävään mamurikokseen, oi miksei, kauanko me enää kestämme tätä kamalaa painetta, oi kauanko?!

Kuka suomalainen ekana uskaltaa anoa turvapaikkaa suomesta. Sitä ei tietenkään ei saisi, kuten ei romanialaisetkaan EU kansalaisina. Mutta voisi silti nostaa tuet siltä aikaa kun byrokratia jyllää. Rahoilla sitten voisi pelailla jotain pelejä ajan kulukseen.

Suomalainen Verottaja ottaa aina omansa. Tavalla tai toisella :XD.

Ei tässä maassa enää mikään laki toimi täällä määrää ulkomaalaiset mitä täällä tehdään ja kuinka.

On se kumma ettei sitä tunkioleiriä saada purettua.

Oma kommentti