Romanian romanit kävivät suihkussa – huoltoasema lukitsi vesikaappinsa ja poisti yleisö-wc:n alapääsuihkun!

Hymy-lehden saamien tietojen mukaan helsinkiläinen huoltoasema joutui poistamaan viime vuonna nk. ”alapääsuihkun” yleisövessansa yhteydestä. Myös huoltamon ulkona sijaitseva ilma- ja vesikaappi lukittiin ja avaimen siihen sai vain kassalta.

Syynä oli romanialaisten kiertolaisten aiheuttamat häiriöt. Hymyn saamien tietojen mukaan Romanian romanit ryhtyivät käymään huoltoaseman wc:ssä suihkussa, ja he kantoivat myös vettä talous- ja peseytymiskäyttöön huoltoaseman vesikaapista. Myös vesikaapissa kylvettiin.

-Tästä tuli paljon aika paljon valituksia asiakkailta, eikä huoltoasemamme palveluvarustukseen toisaalta kuulu tämänkaltaisten saniteettitilojen järjestäminen, huoltoasemayrittäjä kertoo Hymylle.

Tänä kesänä tilanne arvioidaan uudelleen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Romanialaiset, romanit

Kommentit

esso-Henna ja Kurhis ”vasikka” Ana ko ne on ilimasiks kekanneet alkaa käydä suihkussa??? ja sit mainostaa et saa käydä ilmasiks uimassa??? huh

Olemme köyhä perhe Varsinais-Suomesta ja ei ole rahaa lähteä matkustamaan Romaniaan kerjuulle ! Annamme isolla äänellä poistumiskäskyn täälläkin oleville rikollisliigan kerjäläisille. Ottaa pattiin tuo rikollisten hyysääminen, itse olen nähnyt perheineni nälkää enkä silti kerjää.

Muistakaa sitten ensi vaaleissa: PerusS. Tai kohta on kerjäläiset ja somalit sinunkin kotona pesemässä syyläistä ja visvaista haaroväliään (valtion tuella).

3. kommentoijalle: ISÄM MAAN PUALESTA NYTTEN MYÖ TAISTELLAAHAN JA TUALLAISET ULKO MAALAISET PITÄISI HÄÄTÄÄ SINNE MISSÄ TURKIN PIPPURI KASVAA POIS MEIDÄN ESI ISIEMME MUAILTA!!!!!!!!11111111 rakastan lukea kritiikittömien kommentoijien vastauskommentteja <3

@ 3 Onnistunut trolli on onnistunut, sait aikamoisen paskamyrskyn käyntiin 😉

@ 3. Oleksä vähän tyhmä? Miksi suomen tulisi hyväksyä tuollaiset romanialaiset. He ovat suomen syöpä… Piäisi lähettää takas romaniaan jos eivät voi olla maassa maan tavalla.

mä luulen,että kommentoija kolme heitti läpän, vetäkää nyt herneet nokkaan . 😉

hei kommentoija 3, mistä alkaen jonkun yrittäjän pitämä huoltamo on ollut julkinen tila siinä mielessä kun sä sitä tarkotat.
se on sen huoltamoyrittäjän firma ja se maksaa ne vedet ja sen ei tarvi olla mikään vi.tun sossutoimisto.

siis toimeentuloa?? mitä varten?? enhän itsekkään saa toimeentuloa jos menen ulkomaille esim lomailemaan?? saatikka sitten ”töihin”…

Syö sinä köyhien puolesta vaikka omat testikkelis. Hyvä, huoltamoyrittäjä!

Aivan törkeää rasismia. Romaneilla on oikeus hakea peseytyä julkisissa tiloissa, koska heille ei ole annettu muuta toimeentuloa.

Jos eivät osaa lukea, se ei ole meidän vikamme. Antakaa kunnon lähdöt niille saatanan pelkurit.

Alkupalat kertovat, millainen on vihreiden maa. Siitä nauttii myös RKP ja KR.

Oma kommentti