Romanitaustainen homoseksuaali Joni ottaa kantaa Gigantin sateenkaaritempaukseen

Television Hottiksista-tuttu Joni Virtanen on kertonut julkisuudessa siitä kuinka hän on elänyt vähemmistönä vähemmistössä. Hän on tullut syrjityksi romanien keskuudessa, koska on ollut homoseksuaali.

Nyt hän avautuu Gigantin tempauksesta. Kodinkoneketju joutui ristituleen, kun se päätti kunnioittaa vähemmistöjen Pride-viikkoa sateenkaarilipullaan.

Suora lainaus Jonin blogista:

-Kaikki ei läheskään ottanut hyvällä gigantin tekemää pride tempausta, vaan kuvan alle on satanut useita ahdasmielisiä kommentteja, miten sairasta tämä on, sekä monet ovat uhkailleet boikotoida kyseisestä yritystä tästä hyvästä. Ensimmäisenä herää kysymys, mistä nämä ihmiset ovat? Mikä oikeus on kutsua meitä sairaaksi, epänormaali tai poikkeavaksi? Olemme kaikki samanarvoisia ihmisiä, meille kaikille on tilaa täällä yhteiskunnassa, kuin myös planeetalla! Sinun ei tarvitse juhlia kanssamme, meidän onnea, eikä sinun tarvitse tykätä ajatuksesta, kun mies ja mies harjoittaa yhdyntää, mutta sinulla ei ole oikeutta haukkua tai leimata meitä, Joni kirjoittaa.

-En tee kenellekkään pahaa, en loukkaa sinua rakastamalla kumppaniani, eikä seksielämäni ole sinun ongelmasi, eikä sinun minun. Jokaisen huutelijan, olisi hyvä marssia peilin eteen ja opetella käytöstavat uudestaan.

Lue tulinen avautuminen kokonaan TÄÄLTÄ.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: homous, Joni Virtanen, Pride, seksuaalisuus

Kommentit

Oma kommentti