Kuva: Heli Hirvelä

Roope Salminen haukkui muut artistit ihan pataluhaksi

Suomen paras räppäri – siis omasta mielestään – Roope Salminen on tylyttänyt kollegoitaan antaumuksella.

Salmisellahan kiehahtaa aina kuin kiljutynnyrissä säännöllisin väliajoin. Hän on esimerkiksi raivokkaasti puolustanut siippaansa, joka kulkee nimellä Sara Sieppi.

Nyt Salminen haukkuu muut esiintyjät siitä, etteivät nämä anna tarpeeksi keikkansa aikana lavalla. Näin Salminen raapustaa Instassa. Hymy ei vastaa välimerkki- ja kirjoitusvirheistä:

”Esiintyjinä meidän velvollisuus on antaa yleisölle jotain, yleensä noin tunnin rykäsyissä. se ”jotain” voi olla uutta ajateltavaa, joku ällistyttävä kokemus, lämmin muisto, puhdas viihtymisen tunne tai mitä vaan, mutta JOTAIN pitää antaa. jos mä nään artistin menevän lavalle ja suorittavan keikkansa antamatta itestään mitään niin mitä vittua me kaikki tässä just tehtiin tää viimenen tunti? sairaan kovan keikan vetämiseen menee täsmälleen sama aika ku laimeen keikan vetämiseen eli jos et jaksa sen aikaa yrittää täysillä niin sit on aika jäädä tauolle.
mä en tarkota tätä henkilökohtasesti kellekään kollegalle jonka kaa oon näitä keskusteluja käyny, mutta tällä alalla kuulee todella usein itkua siitä miten ”oli vähän nihee esiintymisslotti”, ”oli aika paska sää”, ”siel oli alle sata ihmistä”, ”se nyt oli vaa semmonen firmakeikka”, ikään kuin mun pitäs nyökytellä että joo voi parkaa no ei siinä, tottakai ne jotka tuli kattomaan ansaitsi sitte nähdä ei-täydellisen keikan.
jos bäkkärillä ei ollu viinaa, vaihtoaika oli liian lyhyt tai lava on liian pieni niin arvaa mitä: SE EI OLE SEN PAIKALLA OLEVAN YLEISÖN SYY. laita tekstari levy-yhtiölle että ei enää näille festareille täällä on vuotavat bajamajat, sit kerää ittes, tee pari punnerrusta, muista että tuolla on 10k esiintymisestä haaveilevaa junnua jotka antais pokemonkortti-kokoelmansa sun liian pienestä yleisöstä ja haaleesta termarikahvista ja mee lavalle tuhoamaan. joka. vitun. ilta. tai iltapäivä, äläkä valita siitäkään slotista. arvosta sun yleisöä ja tee sun duuni.”

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Roope Salminen, Sara Sieppi, tilitys, tylytys

Kommentit

Oma kommentti