Roope Salmisen äiti väkivaltaisesta suhteestaan: ”Ex-mies uhkasi tappaa Roopen…”

Näyttelijä Minna Turunen avautuu rankasta elämästään Hymyn painetun lehden kansijutussa.

Hymyn toimittaja tapasi Minnan Portugalissa. Alzheimerin taudista ja aivovammasta kärsivä Minna ihmettelee, miksi juontajana ja muusikkona menestyvä Roope ei pidä äitiinsä yhteyttä.

Kuva: Heli Hirvelä

Minnan aivovamma syntyi väkivaltahelvetin seurauksena. Vasemmalta puolelta löydettiin useita iskujälkiä. Sieltä löytyi myös daileesio, mikä tarkoitata, että aivot ovat painuneet lyttyyn. Minna saa vaivojensa vuoksi epileptisiä kohtauksia.

Jutussa Minna avautuu muun muassa päättyneestä väkivaltaisesta suhteestaan. Kun iskut olivat päivittäisiä, hän ei enää pelännyt niitä. Se oli yhdentekevää. Sattumien ei enää tuntunut miltään.

-Ajattelin, että kunhan et satuta Roopea. Sitäkin hän uhkasi tehdä, Minna muistelee haastattelussa.

-Ex-mieheni uhkasi tappaa Roopen jos puhuisin kenellekään kokemastani väkivallasta. Ei auttanut muu kuin ottaa turpaan. Mun lapsi on mun lapsi, sitä ei satuteta.

Lue hurja juttu Hymystä.

Teksti:Hymyn toimitus, Mika Lahtonen
Kuvat:Mika Lahtonen
Avainsanat: väkivalta, Roope Salminen, Minna Turunen, lähisuhdeväkivalta, perheväkivalta

Kommentit

Kuitenkin Minna itse satuttaa lastaan ja hymy tekee tiliä Roopen elämällä. Paras teko äidiltä olisi hoitaa itsensä kuntoon ja jättää lapsensa rauhaan.

Lopeta nyt nuo säälin kerjäys jutut, vai ovatko nämä hankkeita..Kyllä hymy varmaan maksaa muutaman satasen.. Olisit ollut äiti lapsillesi ,silloin kun he vielä äitiä tarvitsi. Nyt seisovat omilla jaloillaan ,joten koetappa tehdä sinäkin samoin. Olen Roopen kanssa samoilla linjoilla ,että vähempää ei voisi medialle sääli juttuja myyvä mutsi kiinnostaa..

Oma kommentti