Rosanna Kulju avoimena 20 kg painonnousustaan: ”Omat asenteet muuttuu vuosien varrella”

Vuoden 2015 Miss Helsinkinä julkisuuteen noussut Rosanna Kulju kertoo Instassa suhtautumisensa ulkonäköön muuttuneen rutkasti iän myötä. Hän toteaa painonsa nousseen missiajoista noin 20 kiloa. Rosanna ei kuitenkaan ole asiasta moksiskaan vaan päin vastoin hän iloitsee naisellisista muodoistaan.

– Musta on siistiä, miten kroppa muuttuu, miten omat asenteet muuttuu vuosien varrella. Muutamia vuosia sitten en todellakaan olisi postannut kuvia someen, joissa on joku ”ylimääräinen makkara”. Nykyään ei voisi kyllä vähempää kiinnostaa, jos jotain ”ylimääräistä” näkyy tai selluliitti paistaa housujen läpi, kaunotar selostaa.

Rosanna lisää, että hän ei myöskään nykyisellä ajattelumallillaan ottaisi silikonirintoja, tai ainakin ne olisivat pienemmät. Hän kertoo olevansa tällä hetkellä erittäin tyytyväinen vartaloonsa ja ennen kaikkea olotilaansa.

– Mä en usko hyvinvoinnin olevan kitudieettejä, himotreenaamista tai pelkkien salaatinlehtien syömistä vaan sekoitus kaikkea: vähän jumppaa, vähän salaattia, vähän suklaata ja paljon lepoa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Miss Helsinki, Rosanna Kulju, 2015

Kommentit

Oma kommentti