Ruusunen: Tuomio tuli!

Susan RuusunenHelsingin hovioikeus antoi tiistaina iltapäivällä ratkaisunsa pääministeri Matti Vanhasen ja hänen ex-morsiamensa Susan Ruususen pari vuotta jatkuneesta kirjakiistasta.

Hovioikeus tuomitsi Ruususen ja kirjan kustantajan, Etukeno Oy:n Kari Ojalan sakkoihin yksityiselämän loukkaamisesta.

Ruusunen sai 20 päiväsakkoa, yhteensä 300 euroa. Ojala sai 60 päiväsakkoa eli 840 euroa. Ojala menetti rikoshyötynä valtiolle myös 4 260 euroa. Ruusunen joutuu korvaamaan rikoshyötynä 4 270 euroa.

Ojala myös joutuu maksamaan Vanhaselle kärsimyksistä 1 000 euroa sekä korvaamaan pääministerin oikeudenkäyntikulut.

Asiaa käsiteltiin viime vuoden helmikuussa Helsingin käräjäoikeudessa, ja silloin oikeus hylkäsi syytteet.

Ruusunen kirjoitti seurustelustaan kirjan Pääministerin morsian.

-Päätös oli se mitä haettiin, Vanhanen lausui julkisuuteen päätöksestä tiedon saatuaan.

Pääministeri korosti, että asialla ei ole vielä lainvoimaa. Hän on hakenut tapauksessa periaatteellista linjausta.

Susan Ruusunen kertoo murtuneensa päätöksen takia.

-Olen tehnyt töitä päästäkseni jaloilleni ja pelkään, että romahdan uudelleen. Tämä on henkilökohtainen vararikko, en pysty maksamaan. Elän sataprosenttisesti kädestä suuhun, hän totesi Seiskalle.

Kustantaja Ojala harkitsee korkeimpaan oikeuteen valittamista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susan Ruusunen, Matti Vanhanen, Etukeno, Kari Ojala

Kommentit

Armahtakaa meitä tuolta Ruususelta ja hänen touhuiluiltaan, ei voisi vähempää kiinnostaa.

olisi ollut kohteliasta kysyä vanhaselta lupaa julkaisuun .pääministerilläkin on oikeus yksityisyyteen .silti kaikkea hyvää ruususelle ent kuroselle.olisihan se kirja voitu julkaista sensuroimalla pariskunnan asiat pois kirjasta. niin ei olisi tullut paha mieli kenellekään.

Kirjaa en ole lukenut enkä lue mutta olen riittävästi kuullut sen sisällöstä eikä se todellakaan rajoitu tuohon.
Kirjassa on tuotu esille myöskin sänkykamarijutut ja ne eivät todellakaan kuulu kaikelle kansalle!!!!!!!!!!!
Kyllä oikeustieteitten tohtori Tiilikainenkin sanoi uutisissa,että jopa yllättävän paljon on katsottu Hovioikeuden päätöksessä läpi sormienkin.
Toisen ihmisen seksiasioitten tuominen julkisuuteen on rangaistava teko ollut JO ENNENKIN, ei tämä mikään uusi asia ollut, että tuomio tuli, ja TUOMIO ON TÄYSIN OIKEA! Mielestäni olisi saanut olla jopa kovempikin.

Suhteita tulee ja menee mutta niitä ei kuulu revitellä julkisuudessa aikuisten ihmisten, hyi hitto Ruususta. Turha itkeä sai mitä tilasi!!!

Ruususen imago on niin alakynteen kun olla voi.

Viis minä kissasta tai halonhakkuusta, mutta kun katkera ja kostonhaluinen nainen tuo esille kaikkien luettavaksi intimimmätkin asiat ja kertoilee toisen lapsista yms. niin järki jo sanoo, että raja on ylitetty! Fakta on kuitenkin se, että Ruusunen a) halusi kostaa ja b) tulla julkisuuteen. Ottakoon nyt siitä vastuun ja pitäköön suunsa kiinni vastaisuudessa ja maksakoon sakot! Voisi kadota jo täysin! Onnittelut vaan Vanhaselle joka pääsi moisesta naisesta eroon!

Tuli vaan mieleen että onko sitä kirjaa kukaan oikeesti edes lukenu? Paitsi tietysti kaikki oikeuden ihmiset kun on joutunu asiaa miettimään.

Kyllähän se nyt niin on, että Ruususen imagon ja lärvin takia sanotte tuomion olevan oikein.

Jos ajattelette pitemmälle, tajuatte että varmaan oli väärä päätös.

On se nyt helvetti että pääministerin kissan mainitseminen nimeltä, halonhakkuu ja metsätiellä autossa pussaaminen ovat yksityisyydenloukkaamista.

Ihan oikein meni. Ei lypsäjille pidä antaa periksi. En mäkään haluaisi ilman lupaa antaa omaa elämääni ronkkia julkisesti vaikka en julkkis olekaan.

Turha valittaa, olisi harkinnut tekojaan edeltä käsin ja luetuttanut kirjan Matilla ennen julkaisua….

VÄÄRÄ TUOMIO SUSANNAA VAINOTAAN KEPULIT VAINOO SUSANNAA MIKSEI SUOMEN KANSA NOUSE YHTENÄ MIEHENÄ PUOLUSTAMAAN SUSANNAA KEPULIEN MIELIVALTAISTA TYRANNIIAA VASTAAN RAKASTAN SINUA SUSANNA KURONEN KIRJOITA PALJON LISÄÄ HYVIÖ KIRJOJA MÄ LUEN NE KAIKII ENKÄ HAASTA SINUA OIKEUTEEN VAIKKA ET OLE KAUHEAN HYVÄ KIRJOITTAMAAN KIRJOJA!!!!!!<3<3;DDDDDXXXXXDDD!!!!!!!!

Tuomio oli aivan oikein. Kuka edes tunski koko akkaa ennen Vanhasta. Yrittää vaan lypsää rahaa. Raja on vedettävä!

Tuomio oli todella syvältä.
Alun perin pääministerin olisi pitänyt harkita lähteäkö vatvomaan asioitaan oikeudessa.

Toiseksi mitenkähän muiden ihmisten elämäkerrat, varmaan niissäkin on paljastettu, että saunassa käytiin, halkoja hakattiin ja jotain ehkä syötiinkin. Hohhoijaa.

Oma kommentti