Rytsölä iski exänsä alaisen!

Takavuosien IT-miljonääri Jaakko Rytsölä erosi viime syksynä Heidi-vaimostaan oltuaan tämän kanssa naimisissa vain pari hassua vuotta. Sen jälkeen mies on bongattu yöelämästä parinkin kauniin blondittaren kanssa. Toinen heistä on laulajan uraa tehnyt Linda Sonntag.

Nyt Jaakko on kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa ryhtynyt seurustelemaan Pipsa Saarinen –nimisen myyjättären kanssa. Tämä käy ilmi Rytsölän Internetissä olevasta Facebook-sivusta. Sivulla Rytsölä ilmoittaa olevansa suhteessa Saarisen kanssa.

Asian tekee hupaisaksi se, että Jaakon entinen vaimo työskentelee Helsingin Itäkeskuksen Vero Moda –liikkeessä johtotehtävissä, ja niinikään Saarinen työskentelee kyseisessä työpaikassa. Rytsölä iski siis ex-vaimonsa alaisen ja työkumppanin.

Rytsölä bongattiin viime vuoden lopulla itsenäisyyspäiväjuhlista vaalean, näyttävän mallineitokaisen kanssa, joka ei ollut aiemmin Rytsölän kanssa seurapiirisivuilla poseerannut Sonntag. Tämänkin blondiinin tiedetään työskennelleen Vero Modassa.

Rytsölä on suomalainen yrittäjä, joka muistetaan erityisesti niin sanotun  it-kuplan aikana miljoonaomaisuuden keränneenä Jippii Groupin (ent. Saunalahden serveri) omistajana.

Jaakko Rytsölä perusti vuonna 1995 yhdessä veljensä Antin kanssa Internet-palveluja tuottaneen Data Link Connection (DLC) -yrityksen. Se fuusioitui pari vuotta myöhemmin Nettilinja Oy:n ja Sci.fi kanssa Saunalahden serveriksi, ja Rytsölät tulivat yhtiön osakkaiksi. Parhaimmillaan Jaakko Rytsölän osakkeiden laskennallinen arvo oli yli 60 miljoonaa markkaa.

Rytsölä omisti mm. Lamborghinin ja Ferrarin. Maaliskuussa 2003 hänet todettiin varattomaksi 1,3 miljoonan euron verorästin perintäyrityksessä. Nyt Rytsölä toimii luottokorttibisneksessä ja asuu Helsingin arvoalueella.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Jaakko Rytsölä, Linda Sonntag, Pipsa Saarinen

Kommentit

Oma kommentti