Saana ja Jussi Parviainen: AVIOERO!

Jussi ja Saana ParviainenSaana Parviainen on vihdoin päättänyt jättää aviomiehensä Jussi Parviaisen. Lopullisesti. Tämä lienee tosin jo kymmenes Facebook-ero. Saana kirjoittaa:

-Ja nyt minä käännän sivua. Käännän sivua elämässäni. Tämä ei ole enää millään tavalla kehittävää meille kummallekaan. Toivotan sinulle Jussi Parviainen kaikkea hyvää elämässäsi, onnea ja menestystä.

Pariskunta on eilen ja toissapäivänä väitellyt blogeissaan lupauksista ja niiden täyttämisestä. Saana listasi peräti 15 kohtaa, jotka eivät ole Jussin kanssa avioelämää viettäessä täyttyneet.

-Ja äidinkielen proffat voivat siellä yliopistollaan analysoida onko tämä minun omaa tekstiäni kun en enää millään tavalla liity Jussiin, Saana vielä sivaltaa Egorazzi-verkkopalvelun suuntaan. Egorazzi arvioi taannoin, ettei Saana itse kirjoita blogiaan, vaan sen tekee Jussi.

Aiheesta lisää täällä, täällä ja täällä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

On se kyl tosi et ne proffat on tylsii ja tyhmii ku kelaa kaikkee dorkaa.

Fiksu ihminen sen sijaan nussii enemmän kuin kani ja suunnilleen kenen kanssa vaan. Ja ihmettelee, jos joku käyttäytyy normaalisti eikä oo heti repimässä vaatteita veks.

Teatteria koko homma 🙂 Jussi laatii käsikirjoituksen ja juonenkäänteet. Ja kirjoittaa Saanan blogia kun Saana ei itse ehdi tai jotain.. Ihme että jaksavat nähdä julkisuuden eteen näin paljon vaivaa. Ihmiset heotä kuitenkin täysin kahjoina.

Nämä päätyy kuulemma pikkuhousunhaistajiksi,kun aiheet on kulutettu loppuun. Tosin elefantin kullinpesijä on korkealle arvostettu ammatikunta Intiassa.

juhuuuu huomenna taas ollaan yhdessä, näin nämä maanisdepis tyypit toimii.

ja päätös pitää puoli kuuteen illalla, ja sitten blogissa lukee ”rankkaa sovintoseksiää jne” OSTAKAA ELÄMÄ, MUTTA ÄLKÄÄ OLKO JULKISUUDESSA. Kiitos.

Nyt pitäis kyl Jussin ja Saanan keksiä joku uusi tempaus, muuten yleisön mielenkiinto herpaantuu… nää ero – eisittenkäänero -jutut on niin nähty ja molempien intiimipaikatkin on nähty…mitä seuraavaksi? Feikki-sairauskohtaus Jussille kesken aktin, kun petti Saanaa gayn kanssa?

juu ei saana saa julkisuutta muuten kuin olemalla Jussin kanssa.totta, tai sitten pornoala pitää sen sivuilla;))

En oikein tajua mikä on toi Ekoratsin vainoharhainen pakkomielle siitä että Saana ei itse kirjoittaisi blogiaan. Olen nähnyt hänen tuotoksiaan, todellakin kirjoittaa!!
Minusta tuntuu että Ekoratsin takana olevat satavuotiaat ukkelit ovat nyt pikkuisen sovinismiin taipuvaista sakkia.

juujuu niin varmaan eroat joo, kuule et ikinä. vain ja ainoastaan sen vuoksi, että sen jälkeen KUKAAN ei muista sinua, vain sen takia olet julkisuudessa, että olet jussin kanssa. sen sijaan TOIVON, että jussi eroaa sinusta ja ikuisesti, etkä enää voi käyttää häntä hyväksesi.

Siis Saanahan pysyy julkisuudessa juuri niin pitkään kuin taiteilija Parviainen hänestä kirjoittaa tai elokuvassaan häntä kuvaa… Jussin naiset ovat pitkään pysyneet… molemmat hyötyvät toisistaan…ja marttyyri on Jussi näistä kahdesta.
p.s. Saanahan ei valita 🙂

Niin kauan ,kuin Saana hyötyy jotain jussista ja julkisuudesta jonka saa olemalla Jussin kanssa,ei eroa tule.
Eihän hän nyt niin tyhmä ole,että luulee vielä pääsevänsä lehtien sivuilla,jos ero tulee. Kauanhan hän yritti kovasti julkisuuteen,ennen Jussia,tuloksettomasti.
Saana on koko ajan tiennyt tasantarkkaan mitä tekee,kun meni naimisiin jussin kanssa. Minuun ei nämä hänen ”martyyri” esitykset mene läpi.

Tää on niin tätä… tuskin ihan vielä eroavat.. Näytelmä on vielä kesken…
Jussilla taitaa olla Hymyn toimituksessa kavereita, kun näin innokkaasti kirjoittelevat jokaisen blogikäänteen. Mutta se olennainen, että Jussi on puikoissa molemman blogin takana jää mainitsematta.

Kukas sitä nyt tulee aamulla kysymään, että ”Onko meillä vatsa toiminut hyvin?” ja syöttää lusikalla velliä?

Jussilla on nyt vauhdikas jakso meneillään. Silloin ei olla köyhiä eikä kipeitä. Saanan listä on hyvin paljastava. Jussilla on jo nyt velkaa enemmän kun jaksaa maksaa, jolloin vain 19-vuotias voi olla niin sinisilmäinen, että uskoo Jussin jutut.
Luulen, että tällä kertaa Saana pitää sanansa ja Jussi jää. Saana on vielä nuori, ja löytää aikanaan itselleen sopivan miehen. Jussin lähitulevaisuus tulee olemaan vaikeaa, koska häntä kirveltää ennen kaikkea häpeä siitä, minkälaisen naisen kanssa rysäytti naimisiin.
Toivon molemmille onnea elämässä, mutta yhdessä näiden kahden ei kannata aikaansa tuhlata.

No jos muija toivottaa hyvät loppuelämät ja ei aio enää liittyä millään tavalla jussiin, niin pitääkö se vittu sulle voiveitsellä perseeseen tatuoida, mitä se tarkoittaa.
Apinat!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAVIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOEEEEEEEEEEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Oma kommentti