Saana Parviainen julkaisi taas eroottisia kuvia itsestään – katso!

Sinkkuna viihtyvä ja avioeropaperit jättänyt Saana Parviainen viettää iloista elämää. Hän kertoo blogissaan käyneensä treffeillä ja syömässä mukavan miehen kanssa, ja jo samana iltana löytyi uusikin treffikumppani. Miehestä Saana vihjaa, että kaikki kynnelle kykenevät olisivat lähteneet hänen tapaamiseen kanssaan. Saana myös antaa ymmärtää, että treffeistä olisi saatu vihiä, ja kohupaljastuksia olisi luvassa.

Metropoli.net-lehti tiesi kertoa, että Saana olisi bongattu räppäri Mikael Gabrielin kanssa, mutta asialle ei ole varmistusta.

Saana jatkaa edelleen eroottisten kuvien julkaisemista blogissaan. Tänäänkin hän on lisännyt pari. Täältä kuviin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

ja kohta toi h….u on taas sairaalas lataamassa itteesä ko kirjotellaa kaikkee noista sen julkasemista kuvista…..voi v…u eikö toi koskaa opi???? vastaus on EI koska pinnalla pysyttävä keinolla millä hyvänsä 😀 sairasta meininkii

ukkis persevako on rupinen ei saanan,eikäne mitään eroottisia kuvia ole

noissa kuvissa on kyllä joku vanha lortto, ei kenenkään parikymppisen iho tuolta näytä. luulen, että jotain feikkikuvia taas. mutta ennemmin noita katsoo kuin niitä saanan tussukuvia.

Ja minulla kesti tämä Saanan mainitsema bourn aut liki vuoden.Kannattaa olla julkkis kun nämä mielen syvimmät ja raadollisuudetkin kestää vaan sen hetken kuin itse haluat.Eivät niinkuin taviksilla.

Eroottisia kuvia u say?

Missä? Näin vain levinneen yh-äidin oikean silikoonitissin ja persevaon, joka oli rupinen.

Vaikea kyllä sano. Tässä jutussa puhutaan toki Saan Parviaisesta.

Oma kommentti