Saana Parviainen, luovu tittelistäsi!

Saana ParviainenKohukaunotar Saana Parviainen perusti viime kesänä Fashion Promotion Finland -nimisen toiminimen, jonka kautta hän tarjoaa juonto- ja promootiopalveluitaan yhdessä viiden muun kaunottaren kanssa.

Mutta kuka kertoisi Saanalle, ettei toiminimellä ole toimitusjohtajaa! Sellaiseksi Saana kuitenkin itsensä esittelee firmansa verkkosivuilla ja omassa Facebookissaan.

Toimitusjohtajuus ei ole ainut ”handicappi” nuoren yrittäjän uskottavuuskartassa. Saanan monitoimifirmaa ei tähän mennessä ole edes merkitty verottajan normiyrityksiltä vaadittuihin eri rekistereihin, kuten ennakkoperintä- ja arvonlisäverorekisteriin työnantajarekisteristä puhumattakaan.

Mimmi perusti kesällä myös Danza Girls -nimisen tanssiryhmän, mutta kertoo sittemmin lopettaneensa sen toimimattomuuden vuoksi. Nykyisin hän esiintyy yksin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

Saanalla on kaunis pimppi. Tunnetaanko hänet jostain muusta?

Kakkoskommentoija, jätäthän asiat ammattilaisille. Toimitusjohtjaa ei toden totta voi olla toiminimellä, vaan vain henkilöyhtiöillä ja osakeyhtiöillä. Tässä sinulle faktaa:

Yksityisessä toiminimessä yrittäjä tekee päätökset ja ratkaisut itse ja kantaa myös vastuun niistä. Henkilöyhtiöissä (avoin yhtiö ja kommandiittiyhtiö) vastuunalaiset yhtiömiehet tekevät päätöksiä joko yksin tai yhdessä muiden vastuunalaisten yhtiömiesten kanssa. Henkilöyhtiöissä ja osakeyhtiöissä voidaan valita toimitusjohtaja hoitamaan päivittäisiä juoksevia asioita. Tämä ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Osakeyhtiössä tosin lakimääräinen, pakollinen byrokratia vie oman aikansa. Osakeyhtiössä päätöksenteon vastuu jakautuu yhtiökokouksen, hallituksen ja toimitusjohtajan kesken asian luonteesta riippuen

Hahah. TOIMITUSJOHTAJAA EI TODELLA VOI OLLA TOIMINIMELLÄ.

NYT ALKEELLISTA SIVISTYSTÄ SIELLÄ.

Hyvä Hymy ja kiitos jutusta!

Jampea seuraten + samaa mieltä: ottakaapa mieluummin selville bloggaajanne Tuide Jarvisen firmataustat! – Niissäpä sitä selvittelyä riittänee, esim. lukemalla ko. blogipläjäyksiä ja niissä väitettyjä firmatietoja, jotka kaikki pelkkää mielikuvitusta. – Ja Y-tunnusta ei edelleenkään missään ko. kohumanagerilla.

Siitäpä sitten saanee TODELLISEN kohu-uutisenkin – silleen oikeasti, ellette ole erittäin laiskoja/kyvyttömiä journalisteja.

Ja minkä takia muuten me lukijat/kommentoijat teemme teille työtkin puolivalmiiksi? – En ymmärrä enää tätä meininkiä.

Nyt hei, vähän rotia ja edes yleissivistystä, Myhyn toimittajat. Aivan varmasti toiminimellä voi olla toimitusjohtaja, jos firma niin päättää. Ja firmahan = yrittäjä itse. Juttunne toinen kappale on todella syvältä!

Olen aikoinaan itsekin toiminut toiminimen toimitusjohtajana, ja myös esim. osuuskunnalla voi olla toimitusjohtaja. – Pakollista se ei ole, mutta sallittua, eikä ainakaan mitenkään rikollista.

Muuten en ota juttuun kantaa, toteanpa vain, että mitään firmaa ei edes ole, ellei sillä ole prh:n/verottajan myöntämää Y-tunnusta, joka firmalle on samanarvoinen kuin fyysiselle henkilölle kuuluva henkilötunnus.

on saana ainakin tussunkuvia toimittanut nettiin, muttei sellainen johtajaa tarvitse.

Oma kommentti