Saana Parviainen, ota yhteyttä verottajaan, ole hyvä!

Saana ParviainenKohuvaimo Saana Parviainen on kertonut julkisuudessa perustaneensa edustustöiden erikoisfirman heinäkuussa. Verottajan rekisterit vain näyttävät kummallista tietoa Saanan yrittäjyydelle.

Fashion Promotion Finland -niminen toiminimi on toki perustettu heinäkuussa, ja merkitty kaupparekisteriin. Sen sijaan firmaa ei ole koskaan laitettu verottajan ennakkoperintärekisteriin, mikä taas ei mahdollista sen normaalia asiakaslaskutusta, tai ainakin vaikeuttaa sen sujuvuutta. Käytännössä Saanalla siis on firma, mutta normaalia ennakonpidätyksestä vapaata laskua hän ei voi firmana asiakkaalleen esittää.

Tällaisesta yrittäjyydestä harvoin voidaan käyttää nimitystä yrittäjyys sanan varsinaisessa merkityksessä.

-Halusin luoda yrityksen, joka vastaa asiakkaiden koviin tarpeisiin. Takaamme tyylikkäät edustustyöt, vauhdikkaat juonnot tapahtumiin sekä näyttävät promoottorit joka tilaisuuteen. Työmme on nostattaa tunnelma kattoon ja tuoda näyttävyyttä tapahtumiin pilke silmäkulmassa, Saana kirjoittaa firmansa sivuilla.

Siellä myös esitellään useita työntekijöitä eli promoottoreita, mutta työnantajarekisteriin Saanan yritystä ei ole merkitty. Tämä sinänsä voi olla mahdollista siten, että nettisivujen kaunottaret ovat freelancereita.

Niinikään Saanan firmaa ei löydä arvonlisävelvollisten rekisteristä. Tähän virallinen syy voi olla vain se, että hänen ”alvillinen” liikevaihtonsa jää alle 8500 euron vuodessa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

Kela ja sossu kiinnostuvat taatusti että maksavatko valeyrittäjälle tukia…

Mie luulen että Suana anttaapi miulen kun tarjjoon hälle rooliva uuvessa viteopätkässäin.
Se on omalla koti-Soni-8MV-viteokameralla kuvattu ja tuotantoapurahhoo on sossusta suatu jo monneen otteeseen, vuoan juotu.
Suana suap olla piätähti ja minä häntä kuvvoon eestä ja takkoo, nostapa jalakoo ja kannapa saunaan halakoo.
Ai että tulloo Oskar-tasonen vilimi siitä!
Suahaan palakintoja ja kaalaillallisilla ja punasilla mattoloilla rämmittään tuhannen persiit olalla myö Suomen huippuvilimoojat.
Otapa Suana yhteyttä minnun.

saanas on kauntottar ja on myos viisas kun on oma firma. sista tulee viela menestyntyt business nainen ja sillon kaiki oon vaan katellisia.

Nykyään Saana kutsuu itseään toimitusjohtajaksi. Kuka kertoisi Saanalla ettei toiminimiyrityksessä ole toimitusjohtajaa.

Eipä taida pahemmin haitata. Tuskinpa on ollut laisinkaan kysyntää kyseisen yrityksen palveluille.

Jep jep nää on näitä, pikkutytöt haluu leikkii toimitusjohtajaa, tai no toiminnanjohtajahan saana kertoo olevansa (MUAHAHA), ja sitten ei oo ees peruskuvioista tietoa. HUOH JA VOI.

Oma kommentti