Saana Parviainen paljasti vihdoin totuuden: Kupla puhkesi!

Jussi ja Saana ParviainenSaana Parviainen on jälleen sinkkutyttöjä. Hän paljastaa blogissaan, kuinka suhde aviomieheen Jussiin sai alkunsa:

-Jo ensimmäisellä kerralla harrastimme seksiä. Se oli puhdasta halua päästä elokuvan tähdeksi, Saana kuittaa.

-Hampaat purren tein sen. Harmi kun en silloin tiennyt että vaikka elokuva tulisikin, ei se ikinä päätyisi esimerkiksi elokuvateattereihin. En hahmottanut kyseistä miestä tai hänen asemaansa. Hänen puheensa olivat suuria. Samoin kuin lupauksensakin. Elin mielikuvitusten maailmassa, jossa minä olin suuri kaunis elokuvatähti suuressa talossa Eirassa. Kuplaani ei puhkaissut mikään. Tänään se puhkesi, Saana kirjoittaa.

Ongelmakseen Saana nimeää miellyttämisentarpeen.

-Nyt pyydän voimaa pysyä jämptinä. Minä haluan jatkaa elämääni, ilman Jussia.

 

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

tämmösille tytöillehän ihan ammattinimikekkin,elikkäs osaankohan nyt kirjoittaa sen ilman virheitä..elikkäs prostituoitu

Jussi kertoo Saanalle suuruuden päivistä, hienoista ohjaustöistä ja Eirassa asumisesta. Eikä ymmärrä että se oli silloin se, vuosikymmeniä sitten. Saana on melkein lapsi vielä.

Molemmat ovat julkisuudenkipeitä tyyppejä jotka jo vesi kielellä odottavat että mitähän uutta keksisi että huomiota tulisi.

”Saana haki Jussin avulla julkisuutta”. TÄH? Selaapa lehtiä parin kuukauden takaa. Ei mennyt ihan noin. Parviainen oli Maria-ohjelmassa ennenkuin tutustui Saanaan. Siinä hän tunnusti rakkautensa naisystävänsä nuorelle tytölle (Oona Kareelle). Tyttö ei innostunut, joten sai ”potkut” elokuvasta. Eiköhän tuo Parviainen ole myös ihan tietoisesti hakenut julkisuutta. Avuton raukka parka tämä mies ei ole!

Parviainen on pelle! Erosi Satu Ruotsalaisesta jo v.2005 ja ei vieläkään jätä häntä rauhaan (jaksaa jauhaa miten tämä petti häntä). Miten ne avioliitot ei oikein onnistu Jussilta?

Saana haki Jussin avulla julkisuutta ja nyt hän on saanut sen. Saana itsessään on nyt kiinnostava eikä siihen enää tarvita Jussia. Kaikki mitä Saana nyt tekee, kiinnostaa. Nekin, jotka täällä uhoavat, että nyt loppui Saanan pöljäilyjen seuranta, kertoo vain yhä kasvavasta mielenkiinnosta. Ehkä Saana ei olekaan niin tyhmä, kuin mitä hänen toljailunsa antavat ymmärtää. Tässä nuori, ennakkoluuloton, pelkäämätön ja tyhmänrohkeakin neiti rakentaa tähän Tarja Halosen Suomen moraalittomaan aikaan sopivaa imagoa.

ja vielä hetki sitten oli uimonen tekemässä suurperhettä jussin kanssa. onneksi hänestä tuli ”suomen seuratuin suurtähti” niin ei enää tarvikkaan!HAH

Parviaisen uudessa blogissa ”Että ilkeääkin lapsi ja porno samassa asiayhteydessä”. Paraskin sanomaan!

Satu Ruotsalainen ja Jussi Parviainen erosivat 2005. 10-vuotias Peppi-tytär on odottanut elatusapua jo 4,5 vuotta (yli 21 000 euroa). Parviainen tapaa tytärtä mutta jaksaa haukkua ja tehdä törkeän elokuvan lapsen äidistä. Eipä Parviainen paljon lastaan ajattele!

Missä ihmeen itseriittoisuuden ja -rakkauden maailmassa Jussi elät?!? Viimeiset ”elokuvasi” ovat aivan ala-arvoisia, täyttä skeidaa! Nyt uusi mimmi kierrokseen, että pääset tekemään yksin teoin nro 3! … vaan taidat olla jo sen ikäinen, että teinipimperot eivät enää kelkkaasi lähde, LOL!

nyt pitäis jussin ostaa uus auto tai vaikkapa kallis ulkomaanmatka niin eiköhän ois saana taas kyljessä kiinni.

Oma veikkaukseni oli, että yhteistuumin tässä on koko ajan promottu tuota ”elokuvaa”. Ei kai kauhean kaukana totuudesta.

Jussi hyvä,
Kirjoittaa et todentotta osaa.
Toivottavasti elokuviesi ja lukuisten TV-ohjelmiesi kässärit ovat johdonmukaisempia. Kun alanvaihdollekaan ei enää ole oikein aikaa 😉

uskomatonta sekopäistä paskatekstiä.katkeran sekopäisen miehen tekstiä,Jumala rankaisee isolla kädellä

Julkaistu Tiede-lehdessä 6/2006. Milloin aivot ovat täysi-ikäiset? Yhdysvaltalainen neurotutkija Jay Giedd arvelee, että aivojen rakennustyö tyrehtyy vasta 25-vuotiailla. Saanalle siis hyvä uutinen, olet nuori. Jämähtämiseen on vielä aikaa. 36-vuotta vanhemalle Parviaiselle ei niin hyvä.

Kyllä on taas katkeraa tilitystä jussin uudessa blogissa!

Uudessa blogissa Jussi arvostelee pienen lapsen äitiä huoraksi. Eikös sinullakin ole pieni tyttö? Taiteen nimissä haukut tämän äitiä, nuolet jonkun muijan alapäätä jne. Miksi tätä toimintaa kutsutaan miehen kohdalla ja ikää sinulla oli,,,,,,,,,,

Jussi nuo alan ihmiset ei sinua arvosta! Kuka noita oksennusmonologeja jaksaa katsoa! Elämäsi on pilalla niin se on aina muiden syytä. Elokuviisi pääsee nuori nainen, jos ymmärtää antaa sinulle.

Elokuvani ”Harmagedon ja ”Yksinteoin” ovat olleet elokuvateattrilevityksessä.Olen tehnyt ne elokuva omasta elämästäni. käsikirjoittanut molemmat elokuvat eikä kenelläkään elokuva-alan ammatilaisella ole epäselvyyttä kenen elokuvia ne ovat. Sanoin ”Yksinteoin kaksi”, jonka olen myös käsikirjoittanut ja näytellyt sen pääosan, käsikirjoittanut, lavastanut ja puvustanut sen kuten muutkin edellä manitut. Ei ole mitän epäselvyyttä enkö ole elovieni ”Tekijä”-Auteur, niin kuin sanotaan. Lisäksi olen ohjannut tv-elokuvia ja tv-sarjoja useita kymmeniä ulostulleita tunteita. ”Ysinteoin kaksi” tulee elokuvateatterilevitykseen, sekä Suomeessa että ulkomailla. Yksinteoin kaksi elokuvan kohdalla on myös maininta siitä olen ohjannutkin sen.
Tekijänoikeudellista ristiriitaa asemastani elokuvieni päätekijänä ei ole olemassa.

tapelkaa seuraavaksi alasti ja videoikaa se kuten taisteluparinne

Kuplia sinullekin – ota avuksi vaikka saippuavaahto (vierailija), 24.10.2011 klo 02.04

Koikkalaiselle tiedoksi vaan. Hymeniä = immenkalvoa EI voi olla naisella, joka on synnyttänyt, kuten esim. Saana, 3-vuotiaan lapsen äiti. Muussa ja hyvin ainutlaatuisessa tapauksessa kyseessä on Neitsyt Maria, se Jessen mutsi (väittää Raamattu, en minä).
Mitä sä oikein mossotat saippuakuplista, tä?

Ihan sama mitä noistakin enää kirjoitetaan, en usko sanaakaan. Eikä myöskään kiinnosta!

Voiko nainen olla todella noin aivoton.Ylä -ja alapää samassa kunnossa, ei auta enään mitkään hoidot, liian myöhäistä.Ei tämä tähän jää viellä ilmestyy lehtien palstoille rahastamaan alapäällään ja tyhmillä jutuillaan.On se niin väärin julkaista ”kehitysvammaisen” toilauksia, siis niin härkejä mokia .Auttakaa läheiset tätä ihmispoloista.

Liekö noiden touhut pelleilyä vai mitä, mutta minuun lapsuuressa hullu-jussi oli työtä tekevä kaivuri, nyt se on parviainen.

EN usko Saanan puheita !! yrittää vain mollata jussia!!

Pariskunta tilittää vuorotahtiin.
Nyt oli Saanan vuoro tulla järkiinsä; kasvaa yhtäkkiä aikuiseksi.

Mutta erottaako Saanaa periaatteessa mikään näistä salarakkaina julkisuuteen pompanneista naikkosista. Ilman Jussin kyseenalaista julkisuutta Saanasta ei kukaan tietäisi mitään. Nyt julkisuutta on ja pikkutarkat kuvat intiimipaikoista talletettu Internetin ikuiseen muistiin.

Tästä on hyvä jatkaa tuksujen ja martinoitten viitoittamalla tiellä.

Huomenna taas paluu vanhaan. Kuinka monta kertaa lehti maksaa palkkiota tällaisesta vemputtamisesta?

Kyllä nää Saanan jutut on aika lapsekkaita,mieli vaihtuu yhtenään,eikä osaa valita olisko vai eikö olis,ja meniskö vai tulisko,haluisko vai itkiskö häpeäänsä.Voi äiti. Uskottavuus nolla, säälittävyys/myötähäpeä kymmenen pistettä.

Maineensä pilasi ei kukaan ota enää vakavasti.

Maailman vanhin ammatti ei ole rostituutti ! Vaan maanviljelijä. Lueppas mooseksen ekasta meilistä 🙂

Mitä näistä jutuista voi uskoa? Välillä Saana kirjoittaa blogissaan omien sanojensa mukaan fiktiota ja välillä faktaa. Kumpaan tämä postaus kuuluu?

Kuuluisa suomalainen dramaturgi-ohjaaja, Jussi Parviainen ei ole ohjannut
elokuvateatteriin päätynyttä elokuvaa tällä eikä viime vuosituhannella.
Ehkä sitten seuraavalla, Jussihan on vielä nuori, vain 56-vuotta nuori, toki lukuisten tautien ja sairauksien runtelema, mutta suurteot lienevät vielä edessäpäin.
Yksinteoin 2 on Parviaisen esikoisohjaus valkokankaalle, nuoren miehen mehukas kertomus impotenssista ja kuinka se pakottaa vaimon etsimään kovaa miehuutta vielä nuoremman miehen jalkovälistä.
Elokuvateattereissa kautta maan tänä syksynä, ehkä.

Maailman vanhin ammatti on prostituoitu. Huora on huorintekijä eli avionrikkoja. Ei ammatti ollenkaan. Ettekö te osaa suomea:)

No hitto OLIPAS yllätys !! ;D
Pi**ulla Parviaisen pallille, mutta tais mennäkkin toisin päin.. -Parviaisen pallille Pi**ua. 😉 No ”Tuksu” tason juttu.. näitähän näyttää riittävän… -ihan kipeetä sakkia !!

Koikkalaiselle tiedoksi vaan. Hymeniä = immenkalvoa EI voi olla naisella, joka on synnyttänyt, kuten esim. Saana, 3-vuotiaan lapsen äiti. Muussa ja hyvin ainutlaatuisessa tapauksessa kyseessä on Neitsyt Maria, se Jessen mutsi (väittää Raamattu, en minä).

Että mikä siinä sitten puhkesi. Tuskin hymen (ks. Wikipedia).

Voi sinua, lapskulta. Leikkisit vaan Barbeilla vielä. Kyllä tämän maailman meiningin olis ehtiny myöhemminkin nähdä ja kokea!

Voi Saana, olitpa todella tyhmä! Pitääkö meidän ihmetellä edes sitä? Ja mikä mahtaa olla seuraava julkisuustemppusi?

suomen presidentti on muuten sit halonen jos ei ole tietoa ja pääkaupunki helsinki

Olipa yllätys. Olen ihan shokissa, ettei kyseessä ollutkaan rakkaus.

Ensin tuli Jussi 😉 Sitten Seiska ja lopuksi Hymy. Ketä pantiin halvalla ja kuka keräsi rahat?

”Elin mielikuvitusten maailmassa, jossa minä olin suuri kaunis elokuvatähti suuressa talossa Eirassa.”

Kuka siellä Eirassa tuolla tavalla elelee?

Hyvä Saana. Ensin oli suo kuokka ja Jussi.
Sitten tuli Saana.
Lopuksi jää: SANA!

Oma kommentti