Saana Parviainen poistettiin Facebookista – syynä tämä herutuskuva!

Saana Parviainen suree, että osa hänen identiteettiään on hävinnyt Facebook-tilin katoamisen kautta. Naamakirja kuulemma poisti kohukaunottaren, kun tämä oli julkaissut siellä liian seksikkään otoksen. Ja tässä se tulee.

Lisäksi mimmi kertoo blogissaan käyneensä jo useita kertoja laserilla tapahtuvassa ”rasvaimussa”, joka on Suomessa kohtuullisen uutta. Senttejä on kuulemma kadonnut useita yhdessä terveellisen ruokavalion ja treenaamisen kanssa.

Saanan treenaus ja syömistottumukset ovat tosin herättäneet railakastakin arvostelua, sillä niitä voisi pitää kohtuullisen rajuina.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

Kyllä moisen selluliittikuvan pitääkin poistaa.

Meni panohalut viikoksi.

Tusinatavaraa 13 tusinassa, kadulla tulee kymmeniä paljon kauniimpia vastaan.

minäkin tilaan hymyn vuodeksi, saako kaksi halvemmalla?
laatujuttuja.

Kauhee hätä kun Saanan tili on poissa… pitää tilata HYMY… vain 147€ vuosi.

1. On poistettu.
2. Kertoi itse blogissaan vitun urpot!
3. On varmaan avattu uudelleen.
4. Onko teillä joku hätä vai onko älykkyysosamäärä vaan katkolla?

Mulle aivan sama kun ei ole feisbook tilejä, eikä muitakaan palsta tilejä. Ei ole aikaa/haluja mesoa netin keskustelu palstoilla kirjoittamassa ja lukemassa puppua tunti tolkulla. En ole netin orja ja elän normaa elämää ilman tyhjänpäiväisia netti keskusteluja

KUKA on se joka maksaa tän porno-saaaaaaaanan kauneusleikkaukset ym hoidot??? Kuka huolehtii sen tyttärestä ja maksaa sen ruuat, ei kai lapsikin joudu elään ”tiukalla” DIEETILLÄ, kun teini-”äiti” syö luomuja. Sinänsä kornia, että itte teini-Ämmässä ei kauheesti oo LUOMUA ittessään.

Koska on poistettu?

Ainakin nyt on auki, taitaa olla jutut vähissä?

saanalla on aika läski perse, läheltä nähty on.
Että ihme on mikä tää treenaaminen on.

No, kumma kun teini ei jaksa treenata enempää, vaan joutuu turvautuun rasvaimuihin- jotka ei tunnu tehoavankaan. Ton ikäsenäKIN olin LUOMU-D-rintojeni kanssa timmimmässä kunnossa. Eikä vieläkään oo tarvinnut ”fiksailla” kroppaa, naamaa tai hiuksia- Mieheni ON todella tyytyväinen Minuun 😉

Oma kommentti