Saana Parviainen sai yli 100 000 euron lahjan – poseeraa myös eroottisessa kuvassa, katso!

Saana Parviainen on jälleen takaisin julkisuudessa. Neito kertoo toipuneensa burn outista ja treenaa jo täysillä kiloja, joita hänelle on taukonsa aikana kertynyt. Mimmi on myös julkaissut netissä rohkean kuvan itsestään.

Saanan elämään kuuluu kuulemma myös muita iloisia asioita. Hän kertoo blogissaan isänsä ostaneen hänelle omistusasunnon, johon Saana tyttärineen pääsee ensi kuussa muuttamaan.

Saana kehuu uudesta kodista löytyvän myös pihaa, joten mitä ilmeisemmin kyseessä on rivitaloasunto. Aviomiehestään Jussista Saana ei hiisku sanallakaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

Jos se oli ennakkoperinnönjakoa niin, S-na maksaa siitä jotain kaheksan tonnii.

KEN TUULTA KYLVÄÄ HÄÄ MYRSKYÄ NIITTÄÄ. VALOA KOHTI!!!!

JuhoL (vierailija), 26.2.2012 ”klo 23.28

No ulosotto-jussi palaa kuvioihin kun omaisuutta laitetaan puoliksi ;)”

Ehkäpä asunto on ja pysyy isukin nimissä.

oliko tää just se sama likka joka lupas pari viikkoa sitten häipyä julkisuudesta…?

Verottaja tulee pistämään sulle Saana sitten kyselyn, JOS asunto on sinun. Nimittäin kyseessä on verotuksellisesti lahja, tästä joudut lahjaveroa sitten maksamaan. Että pidä tämä mielessäsi. Ellei asia ole taas vaihteeksi niin, isukki ostanut itselleen velalla tai ilman pikku asunnon ja sinä asut siellä vuokralla?

Saanan faija on Lothari ja Saanan lapsen isä on myös Lothari. Saanan äiti taasen on Tuija ”Pissahammas” Järvinen.

Että näin. tavallinen duunari se on.

Jussi ei palaa mihinkään osingoille. Juristi-isä ei varmasti ole ostanut kämppää Saanan nimiin, vaan Saanalla on korkeintaan hallintaoikeus, jos sitäkään. Isi on myös fiksuna laittanaut lausekkeen, että ilman isukin kirjallista lupaa kämpässä ei saa asua kuin tytär ja tyttärentytär.

Saana on suomalaisen tunnetun ja suositun ohjaaja Jussi Parviaisen vaimo joka avioliiton kautta nousi julkisuuteen ja ohitti suosiossa jopa suositun clamour-malli Johanna Tukiaisen.

Verottajalle tämä otsikko tiedoksi!!

Pääasia, ettei kuvassa näkynyt Saanan kaameannäköistä rumpsaa..

Miksei Saana kommentoi Lotharia mitenkään??

miten voi noin nuori tyttö olla noin vanhan ja kulahtaneen näköinen?

Jos on totta tuo asuntojuttu,niin eikö tuosta nyt kannattais sitte alkaa rakentaaa elämäänsä ehyempään ja mielekkäämpään suuntaan.

Bill Gates ei ole ostanut lapsilleen asuntoja eikä aio myöskään jättää heille perintöä. Bill aikoo lahjoittaa omaisuutensa hyväntekeväisyyteen ennen kuolemaansa. Hänen mielestään lasten ei tule saada mitään ilmaiseksi, vaan heidän on ansaittava omaisuutensa ihan itse. Viisas mies.
Saanan olisi kannattanut pitää isin ostama asunto omana tietonaan.

Eikö tämä mitättömyys luvannut kadota ”julkisuudesta”.mitä vielä palloilee täällä?

100 000 euron asuntoja ei voi nuin vain toiselle lahjoittaa.. Että eiköhän se isin asunto ole jossa Saana saa ilmaiseksi (kenties) majailla. Johan on sitten rahaa laitattaa kynsiä ja pidennyksiä..toiset syntyy kultalusikka suussa..eikä ne edes itse sitä tajua.

saana on jusi parvanens suuri rakkuas . miksi saana otaa porn kuvia ja antaa sexia ansi lotharle .

No ulosotto-jussi palaa kuvioihin kun omaisuutta laitetaan puoliksi 😉

Eikö tuo muija osaa ikinä pitää vaatteita päällään?

Oma kommentti