Saana Parviainen tempaisi – miehet hurahtivat täysin!

Saana ParviainenPaitsi että Saana Parviainen on kohtuuahkera bloginsa päivittäjä, hän operoi tiuhaan myös julkisilla Facebook-sivuillaan aiheuttaen ihastusta ja vihastusta.

Viimeisin Saanan tempauksista nähtiin perjantaina, kun mimmi päivitti naamakirjaansa haluavansa 4-5 miestä luokseen – heti.

Tämä aiheutti melkoisen kuhinan naisen sivuilla, ja innokkaita miehiä tuppautui kohukaunottaren seuraksi jonoksi asti. Saana sai hetkessä 440 kommenttia päivitykseensä. Tiedossa ei ole, mihin Saana miehiä tarvitsi ja miten ilta päättyi. Halukkaiden määrästä ei ainakaan jäänyt mitään paitsi.

Facebookissa tämä Suomen kolmanneksi ja neljänneksi googletetuin henkilö ilmoittaa myös haluavansa pian uudet silikonirinnat itselleen. Saana oli googletetuin kahdella eri sijoituksella sukunimiensä Uimonen ja Parviainen vuoksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Uimonen, Saana Parviainen

Kommentit

Toi P-saana jaksaa yhä uudelleen ja uudelleen yllättää tyhmyydellään. Tosi yksinkertaisen kakaramaista käyttäytymistä.

Maailman siistein sairaus! Saana saa munaa monta kertaa päivässä ja miehet on tyytyväisiä.

Ei kai se nyt enään voi lastaan saada pitää ?! Sillähän ramppaa miehiä n……a sitä jatkuvasti tai sitten se itte liihottaa juottoloissa itteensä tarjoilemassa.

Tyttö minä olen tähti, opettele sinä kirjoittamaan, jookos? <3

@sivistys on kuollut maapallolta

Koska ihmiset kuten sinä käyvät lukemassa näitä juttuja.

saanala oli sexy halu ja se tahto mihehet sexin . ma seuran saana blogi aina kun se on suomi kaunen ja sexykan nainen .

Kiitos Calle. On ollu kunnia saada sulta ja muilta ammattikokeilta neuvoja ja vinkkejä. Tää on ollu uskomaton matka. Kiitos.

No aika moni tarjosi. Eikä tuossa väitetäkään että 440 ihmistä tarjosi seuraa, vaan että kommentoi. Opettele lukemaan RED CAT.

Toi sun annos toimi muuten hyvin, mutta oisin kaivannu enemmän rapeutta ja suutuntumaa. Kastike jäi oudon etäiseksi; kenties loraus punaviiniä olis tehny hyvää. Esillepano oli hyvä ja annos elegantti. Tästä on hyvä jatkaa, tsemppiä.

miksi uutisoitte tästä täysin sekaisin olevasta ihmisestä?

Kannattaiskohan ”toimittajan” lukaista niitä kommentteja ennenku kertoo moniko siellä seuraa tarjos??

Oma kommentti