Saana Parviaisen outo kirje Jussille: ”Muutun edessäsi kiimaiseksi eläimeksi!”

Jussi ja Saana ParviainenJussi ja Saana Parviainen ovat jälleen yhdessä, vaikka moni ei uskoisi. Ei myöskään Hymy-lehden toimitus, sillä Saana antoi lehdellemme vastikään laajan haastattelun erostaan. Toisaalta, Saanan ja Jussin välinen suhde on ollut yhtä vuoristorataa, joten lehtemme ilmestyessä pariskunta on ehtinyt erota, palata jälleen yhteen ja erota: juttu on siis tuore ilmestyessään.

Nyt Saana on kuitenkin kirjoittanut miehelleen kirjeen. Sen hän tekee blogissaan:

-Rakas mieheni. Me olemme yhtä. Olemme yksi ja sama ihminen. Se miksi emme ole olleet yhdessä, ja mitä kaikkea tässä välissä on käynyt, ei ole muiden asia. Olen hulluna sinuun. Sinä olet mies joka saisi kenet tahansa naisen sekoamaan, sinusta. Sinä teit valtavan työn pitääksesi minut itselläsi. Olen sinulle pakkomielle. Et päästänyt irti. Käytit kaikkesi minuun. Ja minä sekosin siitä. Olet minulle kuin huumetta, tämä on hulluutta, Saana kirjoittaa ja pyytää mieheltään anteeksi kohdeltuaan tätä väärin.

-Mutta sinua ei näytä edes kiinnostavan mikään muu kuin minun saamiseni. Ja siitä minä sekoan täysin. Olet Mies isolla M:llä. (…) Muutun pieneksi avuttomaksi tytöksi kosketuksestasi, ja kehrään kuin kissa. (…) Muutun edessäsi kiimaiseksi eläimeksi. (…) Enkä varmasti tule päästämään sinua kenellekään, lupaan olla sinusta aina äärimmäisen mustasukkainen. (…) Yrittäkääkin, olen kiimainen ja kiukkuinen Jussin vaimokissa!

Ota kantaa ja kommentoi! Onko tämä kaikki vain mainosta Jussin tuleville elokuvaprojekteille? Vai ovatko nämä kaksi vain aivan hulluja…hulluina toisiinsa?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

Olipa kerran saana ja jussi..olen seurannut tätä showta ”alusta” asti, aina saanut päivän naurut.. nyt lähinnä säälittää nuo raukat. Ei se ulkokuoren korjaus Saanaa auta kun sisältö on pelkkää paskaa.

Saana on vissiin sulkenu bloginsa,kun sai kolmeen vikaan blogiin niin negaa palautetta,että vissiin suutahti.Tai olisiko joku järkevä neuvonut lopettamaan 😉

Hei! kertokaahan ihmeessä lotharille missä saana viettää synttäreitään niin sitten viimeistään jo seuraava aviokriisin paikka…hohhoijakkaa

Mistä sinne Saanan blogiin voi sitten päästä? Tai missä tätä keskustelua käydään?

Makuja on monenlaisia. Mutta näin naisena veikkaan, ettei Saana vielä ikänsä puolesta ole ”kunnon” miestä ehtinyt tapaamaan. Ja rahat kun käy vähiin niin mikä tahansa kelpaa?

saana lataa: Yrittäkääkin, olen kiimainen ja kiukkuinen Jussin vaimokissa!
Hohhoi Saana voi aivan rauhas rähistä, tuskin tohon mieheen kukaan haluaa koskea edes metrisellä tikulla.

Saana huomasi Jussin markkina arvon kukaan ei koskaan kiinnostuisi hänesta.Maine on mennyt ja täytyy joka pieraisu tuoda hyumyn palstalle muuthan häntä ei hupli

j.parviainen ,kakkapökäle elämän wc-pöntössä lillumassa ja Saana vetänyt pöntön useitakertoja,ja jussi lilluu edelleen sitkeästi,saana palaa kertatoisensa vuoksi,haju vetää puoleensa ja saa kiimaan

Ei ole väliä, onko mainosta vai ei. Ensi yönä kaikki on jo toisin. Jussi on niin surkea rutale, että ei pitäisi lukea mieheksi edes väestönlaskennassa.

Huono vitsi. 56-vuotias Jussi Parviainen on ohjannut yhden elokuvan, joka päässyt teatterilevitykseen.
Jopa Saanan meriitit alkavat tuntua huikeilta tämän rinnalla. Jussi Persläpi on säälittävä vanha mies.

Eri on ääni kellossa, kunhan Saana on viettänyt tädin ikään oikeuttavaa 20-vuotis syntymäpäiviään 11.2. Tyttöjen kanssa bailatessa me kaikki jo tiedämme mitä tulee tapahtumaan. Saana ei voi olla vaan levvittelemättä kännihörhöissään.

Mielisairasta touhua..vastenmielinen, tyhmä, kulunut tytönheitukka ja irstas, kiimainen, vanha pienikaluinen ukko. Hyi helvetti että kehtaavatkin esitellä itseään!! HYI!

Parviainen ”mies isolla M:llä”, no, munaa se ei ainakaan tarkoita, sillä se katkarapu on nähty.

Joo-o. Tais Saanan blogissa kävijämäärät vähetä taas…. Aika järkkyä pelleilyä.

Eihän tämä ole kuin tätä samaa huttua. Tuollaisia Saanoja on Suomi pullollaan. Jussi Parviaisia on vain yksi. Hän on aikanaan arvostuksensa ansainnut, mutta tämä vehtaaminen Saanan kanssa vaikuttaa jo sairaalta. Ovatko he sairaita kummatkin?

Ei ainakaan oma markkinointiälyni riitä tämän touhun ymmärtämiseen, mikäli tämä on vain markkinointia. Turhan raadollista ja ihmisarvoa loukkaavaa sellaiseksi.

HAH!Tikullakaan en koskis tohon äijään,vaikka olis viimenen ukko maan päällä!YÄK!

Hii o hoi ja rommia pullo, ei tuu muuta mieleen, kun ton jutun ohimennen lukaisin.

Porno-saanahan on kaikkeen kiimassa. …..Ja ne auttaa kumpikin toisiaan turha-julkkis maineensa ylläpitämisessä. Jussiko KAIKKIEN naisten ihanoima ??? HYI H…..I,YÖÄKKK.

Hulluuteen ei voi ottaa kantaa, kun ei koulutus riitä, mutta on kai tuossa kirjoituksessa mahdollisuus sille, jotta se edistäisi mainittuja tulevia elokuvaprojekteja.

leuka loksahti auki ja auki taitaa pysyä!ei kykene kommentoimaan mitään !

Noiden lapsista varmaan kasvaa todella tasapainoisia ja arvostettuja ihmisiä.

Jaa tuskin mitään kirjettä jussille edes on lähetettu hymylle on tainnu kirjeen lööpis lähettää.

Voihan nyt kilin vittu…tuolla ikää mieli muuttuu joka päivä ja moneen otteeseen. Ja Saana on ihminen jolle ei yksi kikuli riitä…mitä useampi kikuli sen parempi ja mitä enemmän siitä saa itse hyötyä vielä parempi…siis tämä Saana ei hae mitään muuta kuin julkisuutta ja Jussi on silleen helppo kohde kun sillä on valot päällä muttei ketään kotona.

Ihminen on eläin siinä missä muutkin. Emme eroa luonnon muista otuksista mitenkään, paitsi typeryydellä.

Jos helmikuun aikana ei taas erota, (joo olen kova optimisti) pistän ison rastin seinään. Todellisuudessa toteutuu varmaan tän viikon aikana.

Markkinointia, ja vieläpä erittäin läpinäkyvää…

Tuntuu kuitenkin toimivan, joten jatkoa varmaan seuraa niin kauan kuin joku näistä maksaa.

”Se miksi emme ole olleet yhdessä, ja mitä kaikkea tässä välissä on käynyt, ei ole muiden asia”. – Voi elämän kevät! Pysykää sitten pois julkisuudesta!

Oma kommentti