Saana Parviaisen piinaviikko: Joko pääsen rauhaan!?

Jussi ja Saana ParviainenSaana Parviainen on hakenut avioeroa miehestään Jussista ja tehnyt myös rikosilmoituksen yksityiselämää loukkaavasta tiedon levittämisestä. Parviainen on paitsi nimitellyt myös julkaissut vaimostaan toistuvasti seksuaalista materiaalia bloginsa yhteydessä.

Nyt Saana on joutunut myös ikävään puhelinnumerorumbaan. Runsaan viikon sisällä nainen on joutunut vaihtamaan puhelinnumeroaan peräti kolme kertaa. Vaihdoksiin on syynä se, että hänen aviomiehensä Jussi on onnistunut saamaan uuden numeron toistuvasti käsiinsä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

No hei, jos on mies tuossa iässä saanut noin nuorta kinkkua jynssätä niin kuka nyt siitä haluaisi luopua! Kannattaisi Saanallakin vain reilusti antautua, eihän se enää muille kelepaa, kun on paikatkin jo Lotharin käsittelyssä olleet useampaan otteeseen.

Sitä minä olen ihmetellyt että noinkin fiksu ja hienon uran luonut, kuin tuo Jussi on. On niin tyhmä että vetää pöntöstä alas kaikki parissa kuukaudessa.. Eihän tuon kans kukaan täyspäinen tee töitä tai yleensäkkään ole tekemisissä, kun saa pelätä joutuvansa blogiin!! Mitenkähän Jussille ”pesää” irtoaa jatkossa kun Saana saa nimeä ja uusia ”tarjouksia”..?

Saana rakas vaimoni, vielä olet sellainen. Ole kiltti ja soita.

On näköjään viimeisimmätkin ruuvit irronnut tästä pääknupista! Jos kerta on huomionkipee sanoisnko mikä niin minkäs sille mahtaa!! Osanottoni vaan läheisille henkilöille. 🙁

lapsi on ensin sitten aikusten asiat kuntoon yhteen tai eriseen.

Saana, voisitko mennä kotiin, vaikka kasvamaan, silleen henkisesti, tai ainakin huolehtimaan 3-vuotiaasta tyttärestäsi.

Tämä on nyt jo niin nähty, ja kiitos, riitti!

En lue, mutta kommenttina: Miksi haluatte ylipäätään enää tehdä juttuja tästä naisesta? Ketä jaksaa kiinnostaa? Toivoisi Hymyltä kiinnostavampia juttuja myös verkkolehteen. Ei näistä kakkosluokan julkkistyrkyistä enää, kiitos.

EI SAA AVIOMIEHELLÄ SENTÄÄN OLLA VAIMONSA PUHELINNUMEROA!!!!!!!!!!!!!

yhtä asiaa en ymmärrä miksi menitte naimisiin miksi miksi

Ai Parviaisen blogissako on esitelty pillukuvia?
Eiköhän se Saana ihan itse myynyt perseensä Kalle-lehteen jo aikaisemmin, puhumattakaan muusta (julkisesta pillun nuolennasta, suihin ottamisesta jne…) On akka saanut ihan sitä mitä on halunnutkin.

Näkispä ton Saanan pikku bikineissä,uuh varmaan pyörtyisin,mikä pimu

Kai se nyt numeroaankin jakelee kaikille auliisti kun jakelee kaikkea muutakin…

Kysymys kuuluu,kuka teistä on nainut Saanaa ja tehnyt sen rahaa vastaan?Entä,mitä pahaa hän on teille tehnyt?Menkääpä kotiinne kasvamaan kakarat

Kauheaa miten nuori julkisuudenkipeä tyttö saa menestyneen ohjaajan ja hyvän miehen terveyden vedettyä noin alas. Voimia Jussille!

Saana on niin säälittävä, ihmisraunio..:( Toivottavasti ymmärtäisi poistua julkisuudesta ja alottaa normaalin elämän. Kauheaa katsella kun nuori tyttö pilaa elämänsä..

SAANA ON PELKKÄ HUOMIOHUORA!!! (vierailija), 26.1.2012 klo 08.04
SAANA ON PELKKÄ HUOMIOHUORA!!!
…katos…huomenta Johanna.

Se on noissa Jussi kaveripiireissä suorastaan tapa tuo vainoaminen. Ja kun joku vähätteli ja antoi ymmärtää, ettei Jussi vainoa niin kannattaa muistaa, millaiseen helvettiin Jussin ex-vaimo ja uusi mies joutuivat herran tiimoilta.

Vainoaminen pitäisi säätää rangaistavaksi teoksi.

Varmaan vaikee olla wannebe-julkkis jos ei kukaan saa kiinni?

On tää hieno pari.Voimia vain teille.Jumala armahtaa noita väärin uskovia jotka ei usko teidän liittoon.:)

Niin se numero pitää vaihtaa myös salaiseksi, jos ei halua että sitä ei saa numerotiedustelun kautta.. Ja ei kannata jaella sitä kun pienelle piirille, niin löytää henkilön kuka sen sille vuotaa. Mutta tässä taitaa olla kyse Saanan omasta eipäsjuupas- leikistä..

Jussilla on poliisi kavereita jotka penkoo numeroita tarvittaessasi. Mullakin on sellainen. Saatiin yksi kusipää kiinni kun kaverimme soitti ja otti numeron selville.
Sen jälkeen velanmaksullinen halusi maksaa velkansa, ihme??

Tuskin on yhtään kertaa vaihtanu numeroaan. Eikä teiniämmä halua muutakun julkisuutta.

Eikö tää Saana just hakenutkin julkisuutta tän Parviaisen rinnalla.? Miks kitisee?

Oma kommentti