Saana Parviaisen rikosilmoitus Jussista – pitkä syytöslista!

Saana ParviainenSaana Parviainen kertoo tehneensä rikosilmoituksen ex-aviomiehestään Jussista. Avioerohakemus puolestaan on ollut sisällä jo lokakuusta alkaen. Yksi Saanan tutkintapyynnön keskeisistä kysymyksistä on selvittää, onko Jussi Parviainen syyllistynyt Saanan yksityiselämää loukkaavaan toimintaan.

-Kunnianloukkaus, tietosuojan rikkominen, parisuhdeväkivalta, yritystoiminnan mustamaalaaminen, kotirauhan rikkominen, Saanan syytöslista kuuluu.

Kohukaunotar paljastaa Hymy-lehden jutussa, että peittelemättömät kotivideot kuvattiin suhteen alussa, eikä Saanalla ollut mitään käsitystä Jussin halusta julkaista kaikki mahdollinen vaimostaan.

-Suostuin kuvattavaksi, sillä olen aikaisemminkin tehnyt poikaystävieni kanssa intiimiä materiaalia, Saana toteaa lehdessä.

-Kerran Jussi taas otti puhelimestani väkisin sim-korttini, tallensi kaikki numeroni ja tekstiviestini omaan puhelimeensa. Sitten hän soitteli tapaamilleni miehille, Saana väittää lehdessä. Tämä syytös koskee viestintäsalaisuuden rikomista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

Kyllä se on kauhia tuo Jussi ! Saana on niin mahottoman kiltti, onhan Saana jo niin kiltin näkönenkin.

Saanan ruma tussu on jo nähty monta kertaa, joten tuskin on enää mitää yksityiselämän paljastuksia, joista Jussia voisi syyttää. Jussin avullahan Saana tuli superjulkkikseksi – ainakin tietyissä piireissä.

jussi vetää tota horaa lättyyn niinku eksiäkin

Ketä oikeesti kiinnostaa,ei muuta kuin joitakin naimiseniän huipussa olevii urospuolii.Ketä nyt oikeesti kiinnostaa joku heitukka joka Jusu Parvisen siivellä tuli julkisuuteen.Siis aikuisten oikeesti????

Jussi jussi joka naisia nussi,
ei kestänyt kuuppa.
Veti koko muovipussin,
perästä pääsi PUUP-PA

KUOLEKUOLEKUOLEKUOLEKUOLEKUOLEKUOLEKUOLEKUOLE!!!Tästäkin tulee varmaan syyte!?SJK rules big time.

Sim-kortille ei viestit kylläkään tallennu.. Voi jeesus näitä tuksuklooneja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meidän se pitäisi nostaa syyte tätä Saanaa ja Jussia vastaan. kaksi omilla jaloilla käveleviä eläviä kyrpiä.

Onko Saana niin vaikeaa myöntää että olet itse töppäillyt enemmän kuin kerran, vai onko kyseessä taas uusi julkisuus, entisten asioiden uudelleen julkituonnilla? Laitatko siihen listaan myö omat tekosi? Etpä taida kehdata, mutta kyllä kansa ne muutenkin tietää kun niitä niin auliisti olet kertoillut ja myö itse kuvia laittanut.

Eikös Sanna paritellut julkisesti jossakin messulavalla suomalaisen ”pornotähden” kanssa? Sen kaljupään joka näyttää kuin hän olisi hiukan vammainen.

Minkä kunnian loukkaus? Saana on itse näytänyt ihan kaiken ennen Jussin videoita. Mustamaalauksenkin Saana hoiti ihan itse: käyttäytymällä kuten käyttäytyy, niin kukaan ei halua olla hänen kanssaan parisuhteessa eikä yrityssuhteessa. Se, että Saana itse on halunnut olla ns. kilpailualustana åillunnuolennan sm-kisoissa, kertoo henkilöstä ihan kaiken.

Nämä saatanan suomen säälittävimmät ”julkkikset” työllistävät poliisia ja sitä kautta verovarojamme aivan liikaa. Siperiaan koko sakki, vaikka valtion piikkiin, säästöt tulee takaisin viikossa.

Kyllä exäksi voi sanoa sen jälkeen kun ei asuta yhdessä eli ollaan asumuserossa. Ex syntyy siitä, että on päätetty että erotaan. Virkapaperit on eri asia.

Olikos tämä se tyyppi, joka kärsi vakavan hermoromahduksen ja lupasi poistua julkisuudesta? Siis pari viikkoa sitten?

Oma kommentti