Saana Parviaisen teinikuvat julki: Karkasi rippileiriltä poikaystävän kanssa muhinoimaan!

Kohuleidi Saana Parviaista on kuulemma pyydetty julkaisemaan teiniaikaisia valokuviaan. Nyt toiveet on kuultu, ja Saana esittelee otoksia blogissaan.

Mukana on muun muassa valokuvia Saanasta 15-vuotiaana, jolloin hän alkoi odottaa tytärtään. Myös yksi Demi Moore -tyyppinen vauvamasukuvakin nähdään.

Yhden valokuvan tekstiin Saana on kirjoittanut karanneensa silloisen poikaystävänsä kanssa rippikoulun jumalanpalveluksesta…tekemään jotain.

Kuvagalleriaan pääsee tästä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

Mix pissikset huoraa? Onks ne seksihullui? Saanaki antaa nuolla pilluaa julkisesti pornomessujen lavalla!

Hesari:
”Jos jotain yhteistä pitää löytää, niin kaupanteko on hyväksynnän hakemista ja sylin kaipuuta, Väestöliiton seksuaaliterapeutti Kirsi Porras pohtii.

Hänen mukaansa nykynuorten moraalin taju on erittäin vahva. Siksi seksivaihtokaupoista ei välttämättä puhuta avoimesti edes omassa kaveriporukassa.

Kaikki eivät miellä myyvänsä seksiä, jos he tarjoavat palveluitaan esimerkiksi alkoholia vastaan.”

Joo, Hahahahah! Kyllä ne nuoret TIETÄVÄT mitä tekevät ja MIKSI tekevät sitä mitä tekevät. Kyse ei ole läheisyyden tai hyväksynnän kaipuusta, vaan siitä että nämä haluavat tavaroita, vaatteita, alkoholia tai rahaa. Piste. Aikuinen joka ostaa alaikäiseltä seksiä on Aina vastuuton ja rikollinen – se on päivänselvää, miutta kyllä nämä nuoret tietävät mitä tekevät.

Pissikset jakaa tavaraa Stadin Kampissa joka sekunti. Piparia saa vaikka meikkivoiteen lahjoittamalla. Nuoria huoria kasvaa Suomessa koko joukko!

Mitä outoa? Kyllä suurin osa rippikouluikäisistä tytöistä on sen verran lorttoja että paneskelut on arkipäivää.

Oma kommentti