Saana Uimonen savustettiin ulos!

Maatilan prinsessa -sarjan seitsemännellä viikolla häädettiin Saana Uimonen. Tai oikeammin voitaneen puhua savustuksesta, sillä kilpasiskot iskivät häntä puukolla selkään.

Eilisessä jaksossa kaksintaistelussa olivat Saana ja Miss Helsinkinä tunnettu Kelly Kalonji. Tarkoituksena oli vikeltää eli tehdä eräänlainen akrobatiaesitys hevosen kanssa.

Saana, jolla on hevostaustaa pienestä tytöstä asti, onnistui tehtävässään varsin hyvin ja sai myös kehuja tilan emännältä, joka istui tuomaristossa. Muut kilpakandidaatit olivat suivaantuneet Saanaan jo aiemmin, joten tilan emäntä joutui ehdottamaan Saanalle taputtamista.

Kellyn esitys ei ainakaan kotikatsomoihin vaikuttanut yhtä taitavalta kuin Saanan tekemä. Siitä huolimatta Kelly voitti kaksintaistelun ja Saana passitettiin kotiin.

Kilpailun ratkaisi se, että ennestään kolmihenkiseen tuomaristoon rekrytoitiin yllättäen lisäksi kaksi Maatilan prinsessa -kandidaattia, Suvi Pehkonen ja Emmi Surakka.

He tylyttivät Saanan esitystä seksistiseksi ja antoivat kumpikin hänelle yhden pisteen, kun taas Kellyn vikellys arvioitiin kummankin toimesta viiden pisteen hienoudeksi.

Kuva: Saana Uimosen Facebook

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Maatilan prinsessa, Saana Uimonen, Suvi Pehkonen, Emmi Surakka, Kally Kalonji

Kommentit

Oma kommentti