Saara Aalto julkaisi todellisen uutispommin: Uusi perheenjäsen!

-Elämä on ihmeellistä, ja ennen kuin asia juorutaan mediaan väärillä faktoilla, haluan itse kertoa mun perhettä kohdanneesta iloisesta yllätyksestä, Saara Aalto aloittaa.

-Mulle on löytynyt isovelipuoli, Mikael. Hän löysi mun perheen viime vuoden lopulla X Factoria katsellessaan. Sattui mainitsemaan äidilleen, että ”eikö Saara ollut myös Oulusta, niin kuin mekin?” Hänen äitinsä vastasi kyllä ja mainitsi ohimennen, että oli joskus viettänyt viikonlopun mun isäni kanssa vuonna 1985 (siis ennen mun äitiä! Ei draamaa). Mikaelin intuitio yllättäen kysyi ”voisko se olla mun isä?”

Saara kertoo, että Mikael sai yhteyden Saaran isään, ja siitä lähti kuukausia kestänyt selvitys, joka kaikkien yllätykseksi kääntyi ihmeelliseksi lopputulokseksi.

-Mikaelin äiti oli alkanut pian mun isän kanssa vietetyn viikonlopun jälkeen seurustelemaan toisen miehen kanssa ja huomatessaan olevansa raskaana, luuli että tämä uusi mies oli Mikaelin isä. He erosivat pian Mikaelin syntymän jälkeen ja tämä oletettu ”isä” ei ollut läsnä Mikaelin elämässä. Kukaan ei kuitenkaan aiemmin ollut epäillyt isän henkilöllisyyttä, Saara toteaa.

Nyt kun isyys on 30 vuoden jälkeen selvinnyt, perheessä ollaan avoimin mielin otettu uusi perheenjäsen vastaan.

-On rikkaus saada elämään uusi ihminen. Mikael on kitaristi ja valmistunut ääniteknikoksi. Tällä hetkellä hän opiskelee englannin opettajaksi sivuaineenaan japanin kieli, Saara hämmästelee somessa.

Ajatella että myös Mikael on siis muusikko ja hän samoin kuin Saara pitää Japanista.

-Paljon yhtäläisyyksiä siis meidän perheen kiinnostuksen kohteisiin, ja muutenkin tullaan toimeen erittäin hyvin. Ollaan kaikki tosi kiitollisia ja ihmeissämme siitä, että mun X Factor -matka toi meidän perheeseen uuden jäsenen. Elämä on ihmeellistä ja onneksi Mikael oli niin rohkea, että uskalsi luottaa fiilikseensä, ja asia saatiin selvitettyä, Saara toteaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Saara Aalto, velipuoli

Kommentit

Oma kommentti