Saara Aalto kahden kämpän loukussa – uusi koti järven rannalla

Laulajatähti Saara Aalto ja hänen Meri-puolisonsa eivät ole vielä saaneet myytyä vanhaa Järvenpään taloaan, jonka hintaa he ovat kauppojen vauhdittamiseksi alentaneet.

Asiasta kertoo painettu Hymy-lehti ja toimittaja Juhamatti Nieminen.

Saara ja Meri hankkivat keväällä 2019 Kirkkonummen Veikkolasta osuuden 2 000 neliön tontista, joka oli osa noin hehtaarin tilaa idyllisen Lamminjärven rannalla. He maksoivat osuudestaan 175 000 euroa.

Kyseiselle tontille ryhdyttiin pikavauhtia rakentamaan viittä modernia erillistaloa, jotka valmistuivat viime vuoden lopulla. Saaran ja Merin lemmenpesä sijaitsee paraatipaikalla järven rannalla.

Rakennusprojekti ennätti aiheuttaa naapureissa vastarintaa, sillä talojen tieltä kaadettiin puita enemmän kuin etukäteen luvattiin. Tontilla aiemmin sijainnut vanha päärakennus paloi muutama vuosi sitten purkukuntoon.

Saaran ja Merin pesäkolon huoneistoala on 136 neliötä. Talo on suomalaisen Desingtalon suunnittelema ja rakentama. Vastaavat talopaketit maksavat noin 200 000 euroa.

Valkoisessa lukaalissa on neljä huonetta, sauna, keittiö sekä yhdistetty ruokailu- ja olohuone. Viihtyisyyttä tuo tilava ja katettu terassi, josta Saara ja Meri voivat ihailla puiden katveesta avautuvia järvimaisemia. Suojaisella pihalla parin kahdella koiralla on tilaa juoksennella.

Lue juttu ja katso kuvat painetusta lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Saara Aalto, koti, Meri Sopanen, Saara Aalto Meri

Kommentit

Oma kommentti