Sahdinvalmistaja antaa paskatakuun: Vaimo pesee pöksysi ja saat 10 litraa sahtia!

Risto VierikkaHelmikuun Hymyssä puhutaan sahdista. Hymy kävi kylässä Luopioisten Sahtiseuran luona. Tehtiin sahtia ja maisteltiin sitä.

Uusimmassa Hymyssä reportaasi aiheesta, ja muun muassa sahdinteko-ohjeet kotioloihin.

Urbaani legenda kertoo, että jos juo sahtia, vessan on oltava lähietäisyydellä. Suoli kuulemma reagoi juomaan voimaperäisesti.

-Höpöhöpö! Kunnon sahti ei tee sellaista. Minä annan omalle valmisteelleni paskatakuun, toteaa Sahtiseuran puheenjohtaja Risto Vierikka.

-Jos tulee huono housuun, avovaimoni pesee pöksysi mukisematta ja niiden omistaja saa mukaansa vielä 10 litraa sahtia ilmaiseksi, Risto tyrmää ammattitaidottomat sahdin arvostelijat.

Sahtiseura on järjestänyt kaikenlaisia tapahtumia, muun muassa sahtikävelyn. Siitä luovuttiin, sillä sen ainut osanottaja nukahti viihden kilometrin kohdalla kesäisen koivun juurelle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Risto Vierikka, sahti

Kommentit

Minulle tuli sahtia juotuani paskat housuun. Saisinko siis avovaimosi osoitteen, niin voin lähettää paskaiset vaatteeni pesuun. Paluupostissa huolisin mielelläni 10 litraa sahtia.

Hienoa että jotkut vaalii tätä vanhaa perinnettä. Juomista jaloin on sahti.

Olenn ihan samaa mieltä, kunnon sahdista ei mene vatsa sekaisin. Varmaan ohjeet vähän typistettynä, en tiedä. Mutta sahtia ei voita mikään.

Ei mulla ainakaan sahti oo mahaa pistäny kuralle. Keskenkäyny kilju on:D

Lehdessä olleilla ”teko”ohjeilla ei kyllä hääviä sahtia tule.. tulis tänne niin opetettais

alan miäs paskoo piruuttansa housuuhinsa että saisi puhtaat housut ja 10l menovettä

Jokuhan tuota tekee mummolta perityllä reseptillä ruismaltaasta(13%). Lipitäppä viikko niin saattaa puhaltaa hyvin kalsareihin.

reilua,,eikö totta…lisää tälläisiä reiluja kauppiaita

Oma kommentti