Saija Tuupanen eron jälkeen: En kaipaa laastarisuhdetta!

Tuleva joulu on laulaja Saija Tuupaselle erilainen vuosiin. Siihen sisältyy ripaus haikeutta.

Kahdeksan vuoden yhdessäolo ja avioliitto Kimmo-puolison kanssa on ohi. Vielä eron jälkeen pari asui saman katon alla useamman kuukauden. Saija löysi oman kodin Jyväskylästä vajaat kaksi kuukautta sitten.

-Elämänmuutos on ollut kieltämättä suuri. Yksinolo on luonut omat haasteensa ja opettelu uuteen arkeen on ollut haastavaa. Olen tullut miettineeksi paljon myös toisen ihmisen tärkeää merkitystä elämässä. Sen huomaa vasta sitten kun toinen on poissa.

-En ole selvinnyt erosta kyyneleittä, vaikka päätös olikin harkittu ja yhteinen. Alkuviikot yksin olivat melkoisen haikeita, Saija tunnustaa.

-Tämä vaihe elämässä on ollut myös hyvin opettavainen. Tekee hyvää pysähtyä, antaa ajatusten tulla ja katsoa mihin elämä vie. En halua noin vain syöksyä uuteen suhteeseen. En kaipaa laastarisuhdetta.

Saijan tilitys, kuulumiset ja jouluiset kuvat painetussa Hymyssä.

Teksti:Hymyn toimitus, Marja Nyman
Kuvat:Matti Matikainen
Avainsanat: Saija Tuupanen

Kommentit

Todella Kaunis Ja Ihana SaijaTuupanen UpeaJoulutunnelmakuva tämä Ja Lehdessä Myöskin Upeita Joulutunnelmakuvia Kaikki Ihanasta SaijaTuupasesta.

Kaunis Upea Joulutunnelmakuva Kivoja IhaniaJouluKuvia Lehdessä Jonka Ostin Tämän julkaisun Kuva On Myöskin Kaunis ja Ihana Täynnä Joulutunnelmaa

Oma kommentti