Sale ja Niko ruutuun!

Sauli ja NikoBig Brother 2007 -voittaja Saulin ja kolmanneksi tulleen Nikon isännöimä ohjelma Saulin ja Nikon parhaat pätkät starttaa Subilla ensi lauantaina.

Katsojat saavat kiittää ohjelmasta itseään, sillä nettiin perustettujen fanisivujen ja Facebook-ryhmän avulla alettiin kerätä nimiä adressiin, jossa vaadittiin poikia takaisin ruutuun. Addressin allekirjoitti 2 500 katsojaa.

Ohjelmassaan Sauli ja Niko kommentoivat eri puolilta maailmaa peräisin olevia absurdeja ja hauskoja videoita ja tekevät sivussa toisilleen BB-talosta tuttuja källejä. Poikien sohvalle saapuu myös vieraita, kuten juontaja Janne Kataja, nakumalli Martina Aitolehti ja juontaja-monitoiminainen Eeva Jaakonmaa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB, Big Brother, Eeva Jaakonmaa, Janne Kataja, Martina Aitolehti, Niko, Sauli, Sub, Subtv

Kommentit

Hirveä floppi! 🙁

Eikö kukaan valvoa Subilla laatua????

Aivan mahtavat Pikku-Britannia tyypit viime jaksossa. Nauroin kippurassa. Ja hyvin olivat saaneet sen Eevankin mukaan juttuun. :):):)

Hei, jaksot löytyy subin netti-teeveestä, jos on ne missannut!! (:

Nyt on pistetty lastenohjelmat parhaaseen katseluaikaan. Molemmat jätkät on niin turvoksissa, että ihan hirvittää. Täysin käsittämättömän lapsellista meininkiä. Takaan, että peruskoulun yläasteellakin tehdään parempaa ohjelmaa kuin tämä. Lisäksi on säästetty kameroissa. On kuvattu varmaan jollain halvalla videokameralla. Kontrasti on ihan hanurista.
Jos jätkät haluaa pysyä 12 – vuotiaan tasolla, niin se on ihan heidän asia. Taitavat bilettää joka ilta. Naurusta päätelleen vain heillä on kivaa.
Ihan turha ohjelma. Tosin 5 – vuotias poikani katsoo ja nauraa näitä turvonneita myöhäisteinejä..

En oo nyt kumpanakaan lauantaina nähny niitä jaksoja ;( mun piti tänä lauantaina tallentaa ko. ohjelma mut senkin menin sössimään! Ens lauantaina muistutus kännykkään!!!

Aivan ihana ohjelma pojilla. Tuollaista rentoa kahdenkeskistä kommentointia. Tanssitytöt lopuussa oli parasta. <3<3

No huh huh kun oli paska ohjelma. hiukan väkisin väännetty jotta pojat pysyisi julkisuudessa…

Mitä maksaa et toi lopetetaan.
Saanko tilinumeron ple………s
Maksan reilun summan!

Harmi kun jäi katsomatta! Oli varmaan ihan parasta, kaikki mun suosikit ihanaitolehteä myöten.

Mä en itse henkilökohtaisesti pidä Nikosta tai Saulista, varsinkaan tuosta jälkimmäisestä, mutta vissiin samanlainen huumorintaju kuin heillä kun oikeasti nauratti heidän juttunsa ja nämä videot (:

Eka jakso tuli ulos.. Tykkäsin etenki Nikosta, mut myös Saulista BB:n aikoihin-joten odottelin pojilta jotain hupaisaa..
Mut mut.. Kun kuulin Saulin kertomassa Subilla haastattelussa, et
millanen ohjelma on luvassa niin joo-kiinnostus lopahti heti.
Ekasta jaksosta näin yli puolet, loppu päästä.. Yllätys- Yllätys vaan, kun
tottakai vieraana Aitolehti-Saulin kamu! Niin turha nainen kuin ohjelmakin;
väkisillä väännettyä shittiä..
Harmi vaan-oli odotukset pikkasen korkeemmalla, mut tää
ohjelma oli niin pohjakamaa et ei varmaan tartte seukki kerralla katsoo..
(sen pistin merkille, et Niko vaikutti samalta kuin vuosi sitten-mut Sauli ei..taitaa pikkusen sihistä päässä..SÄÄLI!)

JESJES ja vielä kerran JES ! jotain iloa saa telkkaristakin taas:) ku tän vuoden BB ei ole sitä parhainta laatua

Tuleekohan tästä samanlaista kamaa kuin aikoinaan Tatu ja Eeka joilla oli oma ”show” Radio suomipopilla? ”Hyvää shittii” oli about ainoo lause ja hihittelyä omille jutuille. Onneksi tosin loppu helvetin lyhyeen sekin show 🙂

”Katsojat saa kiittää itseään…” ja kokonaista 2500 nimeä että saadaan nää pellet ruutuun….hei hyvää päivää. Kyllä on sub-tv vajonnu alas…ei voi muuta sanoa…

Hienoa, että ohjelma vihdoin alkaa. On sitä jo odotettukin. Sauli ja Niko ovat sellaisia päivänsäteitä, että heidät nähdessään tulee aina niin hyvälle tuulelle.

Aivan mahtavaa että saadaan Sauli ja Niko telkkariin<3 on kyllä ilo seurata kauniita,iloisia ja ystävällisiä poikia<3 Saadaan kauneutta ruutuun:)

Ihanaa, että näkee taas Saulin ja Nikon hassuttelemassa telkkarissa. Onkin ollut jo ikävä! Sauli ja Niko ovat niin hauska ja hurmaava parivaljakko, että varmasti katsojat nauttivat heidän ohjelmastaan.

Oma kommentti