Salkkareihin paluun tehnyt Mia Ehrnrooth: ”Minua lähestyttiin, kun olin alasti suihkussa”

Mallinakin työskennellyt Mia Ehrnrooth teki paluun Salatut elämät -sarjan Cindyn rooliin alkuvuodesta. Tuossa roolissa hän ihastutti jo vuosina 2009–2014, minkä jälkeen Miasta on ehtinyt tulla kahden lapsen äiti.

Nyt hän kertoo Hymyn toimittajalle Juhamatti Niemiselle elämästään painetussa lehdessämme. Tässä esimakua jutusta:

Palasit alkuvuodesta takaisin Salattuihin elämiin. Mikä veti ­takaisin?

–  Oli sen verran kiinnostavaa tarinan pätkää, mitä oli hauska lähteä tekemään. Koko talo toimii ja työyhteisössä vallitsee hyvä henki. Jokainen päivä on kiva mennä töihin. Pääsee näyttelemään erilaisten kollegoiden, niin nuorien kuin vanhojen kanssa, mikä tuo vaihtelua.

Kuinka paljon sinua sekoitetaan kadulla rooli­hahmoosi?

–  Ei enää nykyään, mutta aiemmin porukka tunnisti kadulla ja kaupoissa. Yksi mieleenpainuvimmista fanikohtaamisista tapahtui uimahallilla. Seisoin suihkussa alasti, kun nuori, ala-asteikäinen tyttö tuli pyytämään nimmaria. Se oli huvittava tilanne, mutta samaan aikaan pikkutytölle luonnollinen hetki. Hänelle se oli sama, jos olisi pyytänyt nimmaria jossain kadulla.

Mitä äitiys on sinulle opettanut?

–  Suunnitelmallisuutta ja järjestelmällisyyttä, mutta myös asioiden tärkeysjärjestystä. Turha murehtia pienistä asioista, kun ratkaisut voi tehdä nopeammin.

Mitä pelkäät?

–  Jos minusta tulisi liian turvallisuushakuinen ja päiväni alkaisivat muistuttaa toisiaan aamusta iltaan. Olen sen verran seikkailuhaluinen, että nautin siitä, kun on aina joku pieni yllätysmomentti odottamassa nurkan takana.

Mikä on lempi- ja inhokkiruokasi?

–  Lempiruokani on kananmuna, jossa pehmeä keltuainen. Inhokki on kanan­muna, jossa on kova keltuainen.

Miten vietät ­tulevaa joulua?

–  Perheen kanssa. Käydään sukulaisissa. Saunotaan, avataan paketteja ja syödään liikaa suklaata, mitä perinteiseen jouluralliin nyt kuuluikaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Mia Ehrnrooth, Salatut elämät, Salkkarit

Kommentit

Oma kommentti