Salkkari-Sami ja formula-Emma: Yhdessä!

Emma KimiläinenSami SarjulaSalkkareiden komistuksena tunnettu Sami Sarjula on bongattu yhdessä suomalaisen formulakuljettajalupauksen, Emma Kimiläisen kanssa. Pariskunta on nähty yhdessä muun muassa Helsingin Haagassa Samin kodin lähettyvillä sijaitsevassa ruokakaupassa, josta he ostivat roppakaupalla ruokaa. Pariskunnan liikkeet on pistetty hyvin merkille, sillä vinkkejä on tullut Hymyn toimitukseen useita.

Emma Kimiläinen hehkuu onnea myös Facebook-sivustollaan. Hän on kirjoittanut statuksekseen paljon puhuvan ”happy, happy.”

Hymy tavoitti Sami Sarjulan kommentoimaan suhdetta, mutta mies oli niukan vähäsanainen.

-En kommentoi yksityiselämääni liittyviä asioita ollenkaan, työstä ja harrastuksista voin puhua, Sami totesi Hymylle.

Mutta eikö rakkaus ole ihana asia?

-Elämähän on mukava asia.

Tunnet kuitenkin Emman, eikö totta?

-Kuten sanoin, en mä näitä yksityiselämän asioita lähde kommentoimaan.

Sami ei siis myönnä eikä kiellä suhdettaan Emma Kimiläiseen.

Autourheilu yhdistää

31-vuotias Sami on toiminut Scandinavian Hunksien päätanssijana ja tullut tunnetuksi Salkkareiden Ossi Puolakkana. Sarjula kilpaili myös Tanssii tähtien kanssa -sarjassa kaudella 2007 ja juonsi Miss Suomi 2008 -finaalin.

Emma Kimiläinen on Samia 12 vuotta nuorempi eli 19-vuotias. Hänet on valittu Formula Ford –luokan tulokkaaksi, Vuoden naisautourheilijaksi, AKK:n Etelä-Suomen alueen vuoden autourheilijaksi ja Autoliiton vuoden autourheilijaksi.

Ystävyksiä yhdistää autourheilu. Sami päätyi otsikoihin syyskuussa 2008 ajettuaan ulos Turku Karting XXXII Rantarallissa, Mynämäellä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Emma Kimiläinen, Sami Sarjula

Kommentit

Emmaahan on tunnetusti kiinnostanut nopeat autot ja komeat miehet 😉

”Jos yleissivistyksellä tarkoitetaan tässä tapauksessa jotain Ohon tai Seiskan kuvatekstiä BB-risteilyltä tai pikku skuuppia Hymyn nettisivujen sivupalkista jonkun kuukauden takaa, jossa ko. neito on esitelty, niin sitten lienet oikeassa. Tosin tässä tapauksessa en voi sanoa olevani harmissani, jos tiedoissani on aukko – paremminkin olen pahoillani sinun puolestasi, jos tiedät jokaisen suomalaisen Ö-luokan ”julkkiksen” ja urheilijan..”

TOIHAN OLI SE LÄHTÖKOHTA.

JA VASTAUS: EMMA KIMILÄINEN EI OLE Ö-LUOKAN URHEILIJA TAI JULKKIS, JOSTA KERROTAAN VAIN HYMYSSÄ TAI SEISKASSA. PISTE.

”Jumalauta, akka on valittu vuoden autourheilijaksi monta kertaa ja sä et tiedä.”

En pahemmin jaksa seurata kun muut ajavat autolla rinkiä, minulla on parempaakin tekemistä. Toisin kuin ilmeisesti sinulla, oi suuri epäjumala. Akaksi en silti lähtisi nimittelemään – katso itse vaan sinne peiliin, mutta varo lentäviä lasinsiruja.

Onnea! Kyllä tää aina hönöhennan ja tuksun demonit voittaa.

Jumalauta, akka on valittu vuoden autourheilijaksi monta kertaa ja sä et tiedä. Kuule, kattos nyt peiliin urpomartikainen!

Kimistä olen kyllä kuullut mutta en tästä naispuolisesta versiosta.
Jos yleissivistyksellä tarkoitetaan tässä tapauksessa jotain Ohon tai Seiskan kuvatekstiä BB-risteilyltä tai pikku skuuppia Hymyn nettisivujen sivupalkista jonkun kuukauden takaa, jossa ko. neito on esitelty, niin sitten lienet oikeassa. Tosin tässä tapauksessa en voi sanoa olevani harmissani, jos tiedoissani on aukko – paremminkin olen pahoillani sinun puolestasi, jos tiedät jokaisen suomalaisen Ö-luokan ”julkkiksen” ja urheilijan..

6. Jos et oo Kimiläisestä kuullut niin sehän on vain sun yleissivistys joka siinä miinusta huutaa.

Alkkari-Ami ja joku autolla ajava nevahööd tsiksi bongattu Stellansista. Suuri uutinen!!!

Jee, ihan ihana asia että on rakkautta heillä, mutta miksi näiden”hömppäjulkkujen” rakkaudet aiheuttavat närää lukijoissa?? Mä ainakin pyrin olemaan onnellinen kaikkien rakastuneiden puolesta.

Toivottavasti uutinen pitää paikkansa, tämähän on pitkästä aikaa oikein positiivista kuultavaa noiden hömppämukajulkkujen jälkeen. Kaikkea hyvää parille!

Oma kommentti