Salkkari-tähtien vesileikit Hymyssä: ”Ollaan kauhukaksikko!”

Aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja meri kimaltelee tyynenä Espoon Keilaniemen edustalla vesiurheilukeskus Laguunissa. Salatut elämät -tv-sarjasta tutut näyttelijät Vivi Wahlström, 20, ja Olga Heikkala, 22, ovat sonnustautuneet märkäpukuihin, mikä nostattaa hikeä kaksikon otsalle.

– Olo on kuin katkaravulla. Ei pysty oikein liikkumaan, kun puku on niin nahkea, Vivi kuvaa.

Hikeä tuo myös vatsanpohjaan ottava jännitys, sillä Vivi ja Olga ovat lupautuneet Hymyn pyynnöstä testaamaan vesilautailua. Kummallakaan ei ole lajista kokemusta entuudestaan, joten kaksikko saa alkuun opetustuokion Laguunin henkilöstöpäällikkö Tiia Niemiseltä.

– Pelottaa. En ole ikinä mennyt millään laudalla, Vivi kauhistelee.

Olgalla on etulyöntiasema, sillä hän on lapsesta pitäen harrastanut lumilautailua. Se näkyy tekemisissä, sillä hän saa homman nopeasti haltuun.

– Oi, tämä on hauskaa. Tuntuu kuin laskisi puuterilumessa, Olga kiljahtaa.

Olga intoutuu kokeilemaan köysiradalla olevia hyppyjä ja käännöksiä, kun Vivilllä on täysi työ saada itsensä pysymään pystyssä.

– Ei tässä lajissa ole mitään helppoa. Ei tästä tule mitään, Vivi hymähtää.

Juhamatti Niemisen repparin rämäpäistä voi lukea painetusta lehdestä tai näköislehdestä. Samalla selviää muun muassa se, että Olga on nähnyt painajaisia Salkkarit-työnsä vuoksi.

Olgan esittämä Mira joutui sarjassa raiskatuksi.

– Olen nähnyt raiskauskohtauksesta painajaisiakin. Sitä joutui purkamaan aika paljon omassa päässä, ettei sitä tapahtunut oikeasti ja miksi kohtaus oli perusteltua tehdä, Olga muistelee.

Tiesitkö muuten, että Vivillä näyttelijän ura kulkee geeneissä, sillä hänen isänsä Toni Wahlström on niittänyt mainetta teatterilavoilla ja Isänmaan toivot -sarjassa. Isoisä on näyttelijä Raimo Wahlström.

– Kotoa on tullut paljon tukea ja kannustusta. Kun asuin vielä kotona, isän kanssa harjoiteltiin repliikkejäkin yhdessä, Vivi kiittelee.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Olga Heikkala, Salatut elämät, Salkkarit, Vivi Wahlström

Kommentit

Oma kommentti