Salkkarinäyttelijä sai paniikkikohtauksen lavalla!

Johanna Nurmimaa Sissi-koiransa kanssaJohanna Nurmimaa näyttelee Paula Sievistä Salkkareissa. Koulutukseltaan hän on kuitenkin oopperalaulaja, ja hän lauloi viime kesänä Porvoon kesäteatterin musikaalissa. Kaikki ei kuitenkaan sujunut aivan kuten piti.

Johannan isä oli kuollut juuri ennen ensi-iltaa. Työn aiheuttama stressi, kuumuus ja isän kuolema aiheuttivat sen, että Johanna sai paniikkikohtauksen kesken esityksen.

-En saanut henkeä ja vasen käteni puutui. Olin varma, että saan sydänkohtauksen ja kuolen siihen paikkaan. Onneksi väliaika alkoi, ja jostain löytyi mukillinen viiniä, joka rauhoitti minua hieman. Sen jälkeen roolipukuni essussa kulki aina mukana pieni pullo konjakkia, Johanna paljastaa Hymylle lokakuun lehdessä. Johannasta löytyy sivuiltamme aukeaman haastattelu.

Teksti:Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Nurmimaa, Salatut elämät

Kommentit

Onko arvon rouvalla nyt hätä toimeentulosta, kun Salkkarit lopetetaan?

Julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä?

Sinänsä hyvä, että paniikkihäiriöstä puhutaan myös mediassa. Se on alidiagnosoitu sairaus, ja iskee yleensä herkkiin ihmisiin.

Hyvää jatkoa Johannalle!

No älkääs ny viittikö..meillä aina kotona,enevahaa,ku jotai odottamatota,suurta tai jotai tapahtui,mummi kaasi pikkuisee lasii hiuka kojakkia. Siitä mitää rapulaa tuu…lääkäriki saoi,et rytmihäiriöihi hyvä ottaa vähä kojakkia, esiavuksi.

alkoholi, nikotiini ja KOFEIINI ovat pahinta paniikkiin. alkoholi helpottaa vain hetken mutta krapulassa iskee varmasti paniikki jos kofeiiniä ja tupakkaa.

susi ohjelma salkkarit sais lopettaa jo tullut liian kauvan eikä kannata vetää hernettä nenään tää on vaan mun mielipide

Älkää hyvät ihmiset koskaan alkako käyttää alkoholia lääkkeenä mihinkään!

Oma kommentti