Salkkarit-kaunotar ulkomaalaiseen kauhuleffaan!

Minne katosi Jessican roolissa Salkkareissa pari vuotta sitten esiintynyt Alexandra Nylund, 25? Hymy otti selvää.

Eihän Alexandra ole mihinkään kadonnut, vaan tekee jatkuvasti töitä, tätä nykyä pääosin ulkomaalaisissa projekteissa. Korona-aika vaikutti tosin kielteisesti myös Alexandran elämään – hän joutui palaamaan Suomen kamaralle näyttelijäopintojen parista Britanniasta.

-Paljon en voi avautua tulevaisuuden projekteista, mutta nyt on meneillään yhdysvaltalais-turkkilais-suomalainen tuotanto, Alexandra kertoo.

Kyseessä on roolityö kauhuleffassa. Osa siitä kuvataan Turkissa.

Samainen projekti on tuonut myös uudenlaista ulottuvuutta töihin, sillä Alexandran on tarkoituksena roolittaa ja auttaa muita pohjoismaalaisia näyttelijöitä kansainvälisten tuotantojen pariin.

-Suomalaisista on hyvä kuva ulkomailla. Hyvää kielitaitoamme ja sujuvaa työskentelyä kanssamme arvostetaan, Alexandra toteaa.

Hänen mielestään suomalaiset hieman ”alimyyvät” itseään. Sitten tuleekin yllätys, kun ammattitaito ja kaikki onkin paremmin kuin kunnossa.

Alexandra odottaa kauhurooliaan ja tulevia ”agentuurihommia” ilolla ja jännityksellä. Suomen luonto innostaa varmasti elokuvantekijöitä myös kuvaamaan täällä, hän otaksuu.

Alexandraa pyydettiin kauhuleffaan saman tuotantotiimin kanssa jo viime vuonna, mutta henkilökohtaiset syyt ja korona estivät matkustelun.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Alexandra Nylund, Jessica, Salatut elämät, Salkkarit

Kommentit

Oma kommentti