Kuva: Jarno Lindholm

Salkkarit-tähdelle satelee tuhmia kuvia

– Miehet lähettävät somessa kosintoja ja muutaman peniskuvan viikossa, kertoo Jessica-nimistä stripparia Salatut elämät -sarjassa näytellyt Alexandra Nylund Hymyn erikoishaastattelussa.

Alexandra Nylund, 22, on Vantaalla kasvanut suomenruotsalainen kaunotar, joka on tehnyt pienestä pitäen mallintöitä. Instagram-kuvapalvelussa hänellä on yli 5 000 seuraajaa. 18-vuotiaan siskonsa kanssa hänellä on myös yhteinen Instagram-sivu, jolla on useita tuhansia seuraajia.

Alexandra on edustanut Suomea Top Model Worldwide -kisassa Lontoossa. Ruotsia hän on edustanut puolestaan Kiinassa Miss Model of the World -kisassa.

Alexandran roolihahmo Jessica on näkynyt suosikkisarjassa syksyn ja talven aikana. Jessica on nuori äiti, joka työskentelee stripteaseklubi Herukassa. Jessican roolin jatkosta ei ole vielä tietoa tai ainakaan Alexandra ei saa siitä vielä puhua.

Millaista palautetta olet saanut roolistasi?

– Ravintoloissa miehet tulevat antamaan palautetta vasta hiprakassa! He selittävät, että ”kyllä mä tiedän kuka sä olet, mutta en mä itse katso Salkkareita vaan vaimo katsoo ja joskus olen sivusilmällä nähnyt sut”. Heillä on hirveä tarve selittää sitä miksi he eivät muka katso sarjaa! Jessica nauraa.

Onko sinua pyydetty alastonkuviin?

– Salkkarit-julkisuuden myötä on pyydetty enemmän ja tarjottu isompiakin summia, mutta en ole suostunut. Playboyta voisin ehkä harkita, olisin sellainen viaton naapurintyttö…

Onko sinulle tehty kauneusleikkauksia?

– Huuliin on laitettu pistoksilla täytettä, mutta silikoneja ei ole laitettu vaikka monet niin epäilevätkin. Minulla on luonnolliset ja aidot kurvit ja olen niistä ylpeä! Jos minulla olisi silikonit, kertoisin sen kyllä.

Lue naisen haastattelu ja katso eroottiset kuvat lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Alexandra Nylund, Salkkarit

Kommentit

Oma kommentti