Kuva: MTV

Salkkarit-tähti Jasmin Voutilainen sairauskierteessä – jo yli kolme viikkoa neljän seinän sisällä

Salkkareista tunnettu Jasmin Voutilainen kertoo Instagramissa vuotensa alkaneen sangen ankeissa tunnelmissa. Näyttelijätär oli ensin telonut joulun jälkeen kätensä, ja siihen oli jouduttu laittamaan side. Kun käsi oli alkanut parantua, Voutilainen oli sairastunut koronaan.

– Pari päivää uuden vuoden jälkeen tulin kipeäksi ja tein positiivisen kotitestin. Vasta viikon päästä kotitestistä pääsin oikeaan testiin. Virallisesta testistä tuli myös positiivinen tulos. Tähän mennessä olin ollut kotona jo 14 vuorokautta. Ensin käden ja lomalla iskeneen väsymyksen takia ja sitten sairastumisen takia, näyttelijätär selostaa stories-osiossa.

Hän kertoo oireidensa jatkuneen pitkään, eivätkä ne olleet olleet helpoimmasta päästä. Eristys oli loppunut virallisesti jo vajaa viikko sitten. Voutilainen oli kuitenkin päättänyt pysyä kotona, koska hän ei tuntenut oloaan täysin terveeksi.

Lauantaina oli kuitenkin tapahtunut käänne huonompaan. Voutilainen oli saanut koronan jälkitautina angiinan ja kuume oli noussut lähelle 40 astetta.

– Eli koko mun loma (viikkoa lukuunottamatta) meni sairastaessa ja edelleen jatkuu. Tänään on päivä 22. kotona ja alkaa ”vähän” seinät kaatumaan päälle. Tämä alkaa olla aika raskasta mielen päälle, nainen toteaa apeana.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: angiina, jälkitauti, Jasmin Voutilainen, korona, oireet, Salatut elämät, Salkkarit

Kommentit

Oma kommentti