Jasmin on MTV:n Salattujen elämien kautta suomalaisille hyvinkin tuttu.

Salkkarit-tähti lihoi 30 kiloa: ”Loukkaa kun luullaan että olen raskaana”

Salatuista elämistä tuttu kaunotar Jasmin Voutilainen kertoo lihoneensa viime aikoina miltei 30 kiloa. Häntä loukkaa, kun hänen oletetaan olevan pieniin päin.

-Se on oikeesti SUPERloukkaavaa, kuten aiemminkin oon jo täällä sanonut. Olis kiva vaan olla oma ittensä, ja että kaikki tuntis olevansa hyviä sellasena kuin on, hän kirjoittaa somepostauksessaan.

Lihominen on aiheuttanut Jasminille paljon pohdintoja:

-Jostain syystä olen saanut kroppaani painoa puolen vuoden aikana noin 28-30 kg. Mun ajatukset tästä ovat poukkoilleet tosi paljon. Yhtenä päivänä katson itteäni silleen ”waau”, kun toisena päivänä peilin edessä tyyliin itkettää. Ahdistaa kirjoittaa tätä tekstiä, koska haluaisin olla niin bodypositive itteäni kohtaan, et olisin pelkästään ylpee näistä kiloista. Ja niin mä alkuun olinkin, hän kirjoittaa.

-Mulle on sikäli aivan sama mitä vaaka tai vaatekoot näyttää, mutta jos alan tuntea oloni huonoksi omassa kropassani, sillä alkaa olla väliä. Halusin kai vaan kertoa, että ei se elämä tälläkään puolella ruutua aina niin helppoa ole. Kyllä muakin ahdistaa selata somea ja nähdä niitä täydellisen hoikkia vartaloita. Oon ilonen, että mun jalat ja peba on saanu muotoja kerrakseen, mutta tiettykään paino ei kerry pelkästään sinne, minne toivoo. Kuten sanonta kuuluu ”läskillä on vapaus valita koko kropasta, mutta se tulee aina vatsaan tai leuan alle.”

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jasmin Voutilainen

Kommentit

Jos loukkaa kiloista kysely ,niin laihduta. On selvää ,että noilla kiloilla kysellään raskaudesta. Sen ollessa totta ,olisit ikionnellinen kyselyistä.Mutta nyt kun noita senttejä on melko runsaasti ,niin voi voi kun ottaa päähän.On myös helppoa olla tunkematta kuviaan joka puolelle,ei tule kommentteja ilman niitä. Ovelaa ,kun nämä lihoneet ns. julkut muuttuu keho positiivisiksi paasaajiksi kilojensa myötä.On myös mahdollista ,että viis veisaa ihmisten kommenteista. Kantaa kaikki kilonsa ylväästi sen kummemmitta älämölöttä.

No ihan hyvää tekee näille somepostaajillekin vähän nähdä, miltä tuntuu olla ”normien” ulkopuolella.

Oma kommentti