Hampurilaiset ovat Sami Hedbergin uusin aluevaltaus.

Sami Hedbergistä burgerimies – tarjoaa sata burgeria jalkapallon MM-faneille!

Stand up -koomikko, näyttelijä, laulaja, kahviyrittäjä ja Helsinki Seagulls -koripalloseuran osaomistaja Sami Hedberg laajentaa hampurilaisiin. Sam´s Burger tarjoaa sadalle ensimmäiselle ilmaiset burgerit jalkapallon MM-kisojen Vallilan Konepajan Kisakatsomossa Helsingin Vallilassa keskiviikkona 23. marraskuuta kello 11.00 alkaen.
-Sadan burgerin avajaiskampanjan myötä mahdollisimman moni pääsee nyt helposti tutustumaan sekä hampurilaisiini että Konepajan Kisakatsomoon, Sami Hedberg kertoo.

Konepajan Kisakatsomo on Vallilan Konepajalla sijaitseva uusi urbaani ja yhteisöllinen jalkapallon ystävien kisakatsomo. Sam’s Burgerin ruokarekka palvelee alueella kaikkina ottelupäivinä. Ruokarekka aukeaa tuntia ennen ensimmäistä ottelua ja sulkeutuu 30 minuuttia viimeisen ottelun jälkeen.

Mistä innostus hampurilaisiin?
-Olen elämäni aikana testannut muutamia annoksia ja oman kokemukseni kautta pyrin suunnittelemaan oman näkemykseni parhaasta hampurilaisesta. Tärkeimmiksi koen tuoreet, laadukkaat suomalaiset raaka-aineet. Sam´s Burgerssa yhdistyy oma visioni tuotteiden laatuun ja ammattilaisten taito toteuttaa se. Kehuisin enemmän, jos kehtaisin, hän vitsailee.

Kuivin suin ei tarvitse hampparia mussuttaa. Sam’s Burgerin ruokarekan lisäksi Konepajan Kisakatsomossa on tarjolla palkitun pienpanimon ETKO:n tuotteita sekä Jaajo Linnonmaan Bricco-viinibaarin italialaisia viinejä ja erilaisia drinkkejä, mutta myös erikoiskahveja ja lukuisia alkoholittomia juomia.

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:Sam Hedbergin kotisivut
Avainsanat: Sam´s Burger, Sami Hedberg

Kommentit

Oma kommentti