Sami Kuronen: ”Elämä on tylsää ilman rakkautta”

Temptation Island Suomi -ohjelmaa luotsaava juontaja Sami Kuronen pitää rakkautta elämän tärkeimpänä asiana.

– Jos ei ole rakkautta, elämä on aika tylsää, Sami sanoo Hymyn painetun lehden 30 kysymystä -sarjassa toimittajallemme Juhamatti Niemiselle. Lue juttu lehdestä. Tässä hieman esimakua jutusta:

1 Mitä on kuulunut alku­kesääsi?

– Töitä. Olemme viimeistelleet Saimaaseen keskittyvää matkailu- ja ruokailuohjelmaa, joka tulee Livillä heinäkuussa ulos. Radiohommat ovat työllistäneet, samoin Sensuellit iltasadut -kirjan kakkososan äänikirjan lukeminen, joten kaikenlaista puuhaa on riittänyt.

2 Kummassa viihdyt mieluiten, uimarannalla vai mökillä?

– En ole mikään viltillä rannalla loikoileva. Iän myötä kotimaan matkailu ja mökkeily on alkanut kiinnostaa enemmän. Jos jonain päivänä löytäisin sopivan kesämökin vaikkapa Saimaan rannalta, en laittaisi yhtään vastaan.

3 Heinäkuu vierähtää osaltasi Temptation Island -ohjelman kuvauksissa Espanjan Marbellassa. Minkälainen urakka on luvassa?

– Jokainen kausi on omanlaisensa rypistyksensä. Vaikka touhu on tuttua, ihmiset vaihtuvat joka vuosi ja kun tosi-tv:tä tehdään, tapahtumat ja tilanteet rakentuvat kuvausten edetessä. Ei siihen pysty oikein valmistautumaan, vaan kaikki tapahtuu aina hetkessä. Nyt kahden Suomessa (Vuokatti ja Levi) kuvatun kauden jälkeen on hienoa päästä taas ulkomaille.

4 Kyseessä on jo ohjelman kymmenes kausi. Mikä ohjelman teossa viehättää?

– Ihmiset ja heidän kasvutarinansa. Ohjelmaan hakeudutaan monista eri syistä. On mielenkiintoista seurata lähietäisyydeltä, kuinka ihmiset erilaisissa vaikeissa tilanteissa käyttäytyvät ja miten vahvat kokemukset heitä kuvausten aikana kasvattavat.

5 Mikä on ollut ikimuistoisin hetki kuvauksissa?

– Viimeiset iltanuotiot ovat olleet herkimpiä hetkiä. Siinä on monenlaista jännitettä ja tunnetta ilmassa, kun parit kohtaavat toisensa kolmen viikon jälkeen.

6 Olet julkaissut jatko-osan viime syksynä julkaistulle Sensuellit iltasadut -kirjalle. Mistä kipinä eroottisten satujen maailmaan on lähtöisin?

– Olin lukenut Toisenlaiset äidit ja Toisenlaiset teiniäidit -ohjelmien aikaan Instagramissa iltasatuja lapsille. Pian alkoi tulla kyselyjä, milloin alkaisin lukea vastaavia iltasatuja aikuisille. Pidin sitä hauskana läppänä, kunnes tuli korona ja päätettiin yhdessä Hovimuusikko-Ilkan (Ilkka Ihamäki) kanssa piristää ihmisiä ankeiden aikojen keskellä. Luin satuja ensin joka sunnuntai omassa Instagramissa, josta ne laajenivat kansien väliin.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Sami Kuronen

Kommentit

Oma kommentti