Sami Uotila ja Kerttu Rissanen ovat onnellinen ikäeropari: ”Ei rakkautemme ole pois keneltäkään”

Rakkautta hehkuvat Sami Uotila, 51, ja Kerttu Rissanen, 26, pääsevät kesällä nauttimaan yhteisestä laatuajasta töiden lomassa. Molemmat tähdittävät Swingijengi-musiikkikomediaa, joka nähdään heinäkuussa Karvian kesäteatterissa Pohjois-Satakunnassa.

Lavalla nähdään toinenkin näyttelijäpariskunta, Kari-Pekka Toivonen ja Merja Larivaara.

– Kyseessä on iloinen ja valoisa esitys, johon sisältyy laulua ja tanssia. Viime kesänä vedimme samaa esitystä Lappajärvellä. Se oli ihanaa ja siistiä, joten on mahtavaa päästä samalla kokoonpanolla rokkaamaan yhdessä nyt toista kesää, Sami fiilistelee.

Berliinissä keväällä kihlautuneet Sami ja Kerttu kertovat kuulumisiaan Hymyn kolmen sivun jutussa painetussa lehdessä ja näköislehdessä.

Rakastavaisten yhteistyö toimii lavallakin ongelmitta.

– Meillä on sellainen dynamiikka, että luotamme toisiimme täysin. Ei tarvitse toista ohjeistaa, vaan tiedämme toisen vetävän hyvin. Kaikki on helppoa ja mutkatonta, Sami painottaa.

– Ainakin kommunikaatio on helppoa, Kerttu nyökkäilee vieressä.

Kerttu tunnustaa rakastuneensa Samin positiiviseen elämänasenteeseen, rehellisyyteen ja huumorintajuun. Parin 25 vuoden ikäeroa Kerttu ei stressannut, vaikka ulkopuolisissa se on herättänyt ihmetystä.

– Tärkeintä on, että on itse onnellinen. Ei ole väliä, mitä muut ajattelevat.

Samoilla linjoilla on Sami, joka viime vuonna täytti 50 vuotta.

– Ei onnemme ole pois keneltäkään, hän huomauttaa.

Lue juttu lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Juhamatti Nieminen
Avainsanat: Kerttu Rissanen, Sami Uotila

Kommentit

Oma kommentti